Keystone logo

49 MA Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen TESOL 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijzen
  • TESOL
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (49)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen TESOL

Voor die studenten op zoek naar variatie in hun bezigheden hoger onderwijs, kan een Master of Arts graad een ideale optie. Typische MA speerpunten kunnen zulke uiteenlopende onderwerpen als geschiedenis, theologie, communicatie en sociale wetenschappen behoren. Als gevolg daarvan kunnen die verdienen hun MA's vooruit te kijken naar een verscheidenheid aan carrière mogelijkheden bij het ​​afstuderen.

Een MA in TESOL (onderwijs Engels aan anderstaligen) kan een enorm belonend academische bezigheid. Deze graad houdt in het geven van Engels als een dagelijkse bron van communicatie, maar ook gevallen waarin het spreken Engels is een minder voorkomende gebeurtenis. Met behulp van een mix van onderzoek en ervaringsleren, studenten oefenen graden in TESOL krijgen de opdracht om een alomvattende aanpak om hun bezigheden te gebruiken.

Een geavanceerde graad in TESOL kunnen studenten met een echt gevoel van doel doordringen als het gaat om hun studie.Vanwege de aard van de cursussen, kunnen afgestudeerden uit te kijken naar de mogelijkheden over de hele wereld. Daarnaast TESOL graden bevorderen van een gevoel van gemeenschap tussen beide instructeurs en degenen tot wie zij zijn belast met het onderwijs.

Bij het ​​overwegen van het collegegeld, kunnen de kosten van het verdienen van een diploma in TESOL veel fluctueren. Afhankelijk van het type instelling en waar deze zich bevindt, kunnen sommige graden hoger oplopen lessen dan andere.

Degenen met een diploma in TESOL kunnen zich verheugen op vele spannende carrièremogelijkheden. Buiten de traditionele academische setting, veel bedrijven en particuliere instellingen hebben behoefte aan TESOL instructeurs. Er is ook volop gelegenheid op het gebied van administratie en onderzoek, evenals vele andere lucratieve en diverse disciplines. Dergelijke mogelijkheden bestaan ​​over de hele wereld, waardoor afgestudeerden om werk te zoeken in een aantal landen.

Voor degenen die vragen wat is een MA in TESOL, kan online studies blijken te zijn zeer gunstig. Daarom bieden wij een verscheidenheid aan opties voor elk type student, ongeacht het gebied van belang. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.