Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 15 Masters of Arts  (MA) in Televisiewetenschappen 2023

15 MA Opleidingen in Televisiewetenschappen 2023

Overzicht

Een Master of Arts in de Television Studies is een graad ontworpen om een ​​student met de vaardigheden te ontwikkelen en te bieden op de hoogte kritiek op televisie en aanverwante media ten behoeve van de ontwikkeling van het beleid en de evaluatie van programma's en inhoud te voorzien.

&nbsp

Wat is een MA in Television Studies? Deze geavanceerde interdisciplinaire opleiding stelt studenten in staat om de belangrijkste dynamiek van mediacultuur en hoe ze te interpreteren op een nuttige manier te identificeren. Het curriculum voor een diploma kunnen cursussen zoals culturele identiteit, visuele stijl, Productie Cultuur, Agentschap en Politiek, Geschiedenis van het kritieke schrijven voor televisie, The Documentary en transformaties binnen de TV omvatten. Genre studies kunnen zich richten op de programmering van kinderen of jong volwassen inhoud, onder andere gebieden.

&nbsp

Een van de belangrijkste voordelen van deze studie is een diepe kritisch bewustzijn van het verleden, huidige en nieuwe media trends.Deze stichting helpt bij het organiseren en de bouw van methoden voor onderzoek en planning. Cursussen kunnen net zo goed concentreren op het oplossen van problemen en time management voor projecten.

&nbsp

Kosten kunnen programma tot programma verschillen. De beste manier om uit te vinden de meest accurate informatie over vergoedingen en collegegeld is om direct contact op individuele scholen.

&nbsp

De televisie-industrie is een vitaal bedrijf over de hele wereld. Een MA in Television Studies geeft een student de kritische expertise om een ​​carrière als tv-onderzoeker, productie-assistent, curriculum ontwikkelaar of marketing director na te streven. Een graad kan deuren openen in het bewerken, documentair werk, kritiek en digitale media. Onderzoek en analyse spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van nieuwe inhoud en de beoordeling van de relevantie van de huidige programmering. Een diploma in de tv-studies bereidt een voor een positie in gebieden die zowel de productie als het beleid beïnvloeden.

&nbsp

Geavanceerde graden in televisie studies worden aangeboden over de hele wereld door vele concurrerende instellingen. Neem die eerste stap op de weg naar een boeiende carrière bij de televisie media. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Televisiewetenschappen
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat