Keystone logo

71 MA Opleidingen in Technologiestudies 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Technologiestudies
Vakgebieden
  • Technologiestudies (71)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Technologiestudies

Bij het bereiken van een bachelor's degree, veel studenten kiezen voor een master's degree na te streven in hun bepaald gebied van studie, omdat van de meer gespecialiseerde studie-en verhoogde carrièremogelijkheden-dat de mate biedt. Een master kan variëren van één tot twee jaar in beslag.

Wat is een MA in Technology? Programma's de meeste technologie master leren en trainen studenten hoe te maken en te beheren innovaties en bieden een diepgaande kennis over de analytische functies van het management. De concepten van ondernemerschap, procesoptimalisatie en onderzoeksmethoden worden vaak gekweekt of tenminste aangepakt. Daarnaast hebben veel programma's geven studenten de kans om stage te nemen tijdens het laatste semester van de opleiding na het verklaren van een gebied van specialisatie.

Er zijn talloze voordelen van het bereiken van een MA in Technology.De meeste studenten waarderen de veelzijdigheid van de mate en het feit dat het een praktische basis voor veel moderne toegepaste wetenschappen.

De kosten van het verdienen van dit soort graad verschillen per school, de geografische locatie van de school en de lengte van het programma. Neem contact op met de toelating kantoor van de school u geïnteresseerd bent in rechtstreeks voor de exacte koers en registratierechten bent.

Afgestudeerden met een MA in Technology gaan om een ​​carrière belonen in zowel de publieke als private sector. Vanwege de brede aard van de graad, diploma dat hun vaardigheden verhandelbare in een aantal verschillende gebieden. Bijvoorbeeld afgestudeerden werken vaak in de productontwikkeling en marketing afdelingen van bedrijven of, gewapend met pas ontdekte ondernemersvaardigheden, kunnen zij besluiten om hun eigen product of uitvinding te ontwikkelen en gaan in het bedrijfsleven voor zichzelf.

Er zijn tal van mogelijkheden om een ​​MA in Technology verdienen, zowel in de Verenigde Staten en in het buitenland.Veel online mogelijkheden bestaan ​​ook voor het programma, dat is een goede optie voor werkende professionals in het bijzonder, die een groot deel van degenen die dit soort graad bestaan. Om te beginnen, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.