Keystone logo

18 MA Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Taalonderwijs 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijzen
  • Taalonderwijs
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Taalonderwijs

Na het afstuderen met een bachelordiploma volgen veel studenten een postdoctorale masteropleiding. Dit vereist in het algemeen tussen één en twee jaar studie. Een Master of Arts kan worden toegekend in een van een aanzienlijk aantal academische onderwerpen.

Wat is een MA in taalonderwijs? Een snel groeiend veld van graduate studies, taalonderwijs is de instructie van een buitenlandse of anderszins onbekende manier van communicatie met studenten. Globalisering heeft vloeiende communicatie van vitaal belang gemaakt in het internationale bedrijfsleven en de politiek. Engels is de lingua franca geworden voor vele industrieën zoals luchtvaartmaatschappijen en onderwijs. Bovendien zijn de meeste gebarentaalgebruikers niet in staat om zonder deze te communiceren, waardoor tolken nodig zijn voor verbinding met anderen. Degenen met het vermogen om op deze gebieden te instrueren zijn in veel industrieën nodig.

Een MA in Language Teaching ontwikkelt communicatie, een essentiële vaardigheid zowel binnen als buiten je carrière. Je leert ook meestal nuttige lesmethoden en lesplanontwerpen in deze programma's.

De beste manier om de kosten van een MA in Taalonderwijs te bepalen, is om te beslissen welk type programma u wilt volgen en rechtstreeks contact op te nemen met de school. Betaalbare programma's kunnen online cursussen omvatten of thuis wonen. Vergeet bij het plannen geen overwegingen zoals de kosten van het woon-werkverkeer.

Een Master of Arts in Language Teaching maakt docentjobs je meest logische streven. Docenten met geavanceerde kwalificaties voor Engels onderwijs zijn veel gevraagd in niet-Engels sprekende landen. Zelfs in Engelssprekende landen kun je in het algemeen werk vinden voor het onderwijzen van Engels aan immigranten. Het kan ook mogelijk zijn voor u om een ​​baan te krijgen als tolk of onderwijsmethodeonderzoeker.

Je kunt programma's in het taalonderwijs vinden bij instellingen over de hele wereld. Afhankelijk van de universiteit heb je de mogelijkheid om online of in deeltijd te studeren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.