Keystone logo

17 MA Opleidingen in Business Studies Strategie 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Business Studies
  • Strategie
Vakgebieden
  • Business Studies (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Business Studies Strategie

Een meester 's is een academische opleiding die studenten kunnen verdienen na het behalen van genoeg krediet uur en demonstreren van een beheersing van een bepaald gebied van de beroepspraktijk of vakgebied. Individuen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een hoger onderwijs moet een meester 's degree overwegen om hen te helpen een betere academische begrip te bereiken en verhogen hun kansen op een succesvolle carrière.

Studenten kunnen vragen, wat is een MA in strategie? Dit programma is bedoeld om de deelnemers de kennis om te beoordelen en te beheren diverse zakelijke mogelijkheden, strategisch management theorieën en vaardigheden toe te passen binnen die bedrijven en onderzoeksstrategie tactiek verder te ontwikkelen. Dit programma heeft een bijzondere focus op leiderschap en management meesterschap.

Afgestudeerden kunnen bogen op vele voordelen, waaronder de mogelijkheid om met succes hun strategie, raadplegen en analyseren voor de corporate bedrijven.Leidinggevende vaardigheden zijn in bijna elke carrièrepad noodzakelijk geacht en zijn zeer gewaardeerd door potentiële werkgevers. Na voltooiing van hun meester 's degree, zullen de studenten gespecialiseerde kennis op het gebied van management, economie, leiding en coördinatie die kunnen helpen bij de voortgang van hun loopbaan te posten afstuderen hebben.

Registratiekosten voor het programma zal afhangen van de instelling en het varieert van land tot land. Aankomende studenten moeten rechtstreeks contact opnemen met de school voor cursusgeld en informatie.

Er zijn verschillende carrièremogelijkheden die afgestudeerden kunnen kiezen uit na voltooiing van een MA. Zij zullen worden gekwalificeerd om te werken in leidinggevende functies binnen diverse bedrijven en kan de strategie ontwikkelingen te onderzoeken, te raadplegen en te analyseren voor multinationale bedrijven en zijn gespecialiseerd op het gebied van management control, corporate strategie, innovatie, strategisch management en ondernemerschap.In een dergelijke concurrerende arbeidsmarkt, zal dit programma de studenten 'professionele ontwikkeling te helpen en hen helpen opvallen aan potentiële werkgevers.

Het programma tijdlijn zal variëren afhankelijk van de instelling. Echter, de meeste instellingen bieden zowel full-time en part-time klassen voor meer flexibiliteit. Er zijn ook online cursussen en afstandsonderwijs modules beschikbaar. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.