Keystone logo

11 MA Opleidingen in Architectuurstudies Stedenbouw 2024

Filters

Filters

 • MA
 • Architectuurstudies
 • Stedenbouw
Vakgebieden
 • Architectuurstudies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MA Opleidingen in Architectuurstudies Stedenbouw

  Masterdiploma's uitgereikt na postdoctorale studenten voltooien van een academische graad die een aanvulling of bevordert de studies zij als studenten nagestreefd. Vóór de voltooiing van het programma, kan een scriptie of uitgebreide examen worden verlangd. Deze diploma's worden doorgaans gebruikt om de toegang tot specifieke gebieden van verdere studie of concurrerende professionele posities te krijgen.

  Wat is een MA in Urban Design? Cursussen zal meestal pakken onderwerpen als stedenbouw theorie, duurzame ontwikkeling, de rol van de infrastructuur in de steden, relevante principes en praktijken, en stedelijke ontwikkeling. Studenten hebben doorgaans mogelijkheden om te participeren in het onderzoek of hands-on training. Sommige programma's zijn voorzien van een aantal verschillende werkvormen, zoals projectwerk, simulaties, workshops en papieren.

  Als gevolg van deelname aan dit programma zullen de studenten de technieken en kennis die ze nodig hebben om succesvol te communiceren stedenbouwkundig ontwerp principes te ontwikkelen.Zij zullen de vaardigheden die nodig zijn voor het analyseren en design principes toe te passen. Tijdens de gehele duur van de cursus, kunnen zij de kans om sites te bezoeken en vertrouwd te raken met het veldwerk hebben.

  De kosten voor deelname aan een stedenbouwkundig ontwerp programma kan zijn enorm verschillend van de ene school naar de volgende. Veel scholen mogelijkheden zijn beschikbaar in een aantal verschillende landen, verder accentueren de verschillen. Voor specifieke informatie over het collegegeld en vergoedingen, individueel contact met de scholen.

  Er zijn een aantal verschillende carrièremogelijkheden voor afgestudeerden, zowel in de publieke sector en in privé-instellingen. Sommige afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om te werken in vrijwilligerswerk of de uitoefening van arbeidsplaatsen in onderzoek of onderwijs. Sommige arbeidsplaatsen omvatten stedenbouwkundig ontwerper, manager van stedenbouwkundig ontwerp teams of gemeenschap architect. Met deze achtergrond, afgestudeerden bereid zijn om te dienen als leiders in hun vakgebied.

  Als stedenbouwkundig ontwerp je aanspreekt, neem een ​​kijkje op de beschikbare programma's en cursussen in het programma lijst. Gebruik de lead formulier met specifieke informatie over de scholen die u kiest te krijgen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.