Keystone logo

8 MA Opleidingen in Architectuurstudies Stedelijke Ontwikkeling 2024

Filters

Filters

 • MA
 • Architectuurstudies
 • Stedelijke Ontwikkeling
Vakgebieden
 • Architectuurstudies (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MA Opleidingen in Architectuurstudies Stedelijke Ontwikkeling

  Een Master of Arts (MA) diploma is een beetje anders dan de Master of Science (MS) diploma op basis van onderwerp en soms ook de lengte van de programma's. De MA-programma's behoren doorgaans vakken zoals geschiedenis, menswetenschappen, literatuur en filosofie. De meeste van de tijd, zijn deze graden gewild als een postdoctorale programma na een bachelordiploma is verkregen.

  Wat is een MA in de stedelijke ontwikkeling? Stedelijke groei is voortdurend beïnvloeden van de moderne wereld. Met de nieuwe fysieke en sociale omgeving, zijn er nieuwe problemen en kansen. Personen die kiezen voor een studie in dit programma nemen de tijd om zich ontwikkelende patronen, stedelijk beleid, die betrokken zijn bij het creëren van dit beleid en de organisatie van gemeenschappen ethiek verkennen. Er kan wat aandacht voor onderwerpen zoals bouwkundige regeneratie of internationale veldonderzoek zijn.

  Studenten meestal genieten van een aantal hands-on training en onderzoek ervaringen.Zij hebben toegang tot professionals in het veld en deskundige instructeurs. Deelnemers aan het programma kan tijd doorbrengen honen een smal gebied van specialisatie of misschien mogelijkheden om hands-on ervaring op te doen hebben.

  De kosten van deelname aan een ontwikkelingsprogramma stedelijke kan variëren van de ene school naar de andere. Dit geldt vooral voor scholen die in verschillende landen liggen. Voor specifieke informatie, dienen potentiële studenten terecht bij de individuele scholen.

  Na het afstuderen, kunnen personen die met succes hebben afgerond het programma op zoek naar posities als specialisten in de analyse van het beleid of kunnen werken aan het ontwikkelen van nieuw beleid. Afgestudeerden zullen de vaardigheden die nodig zijn om effectieve leiders op het gebied van de ontwikkeling van het stedelijk beleid en maatschappelijke organisatie te worden. Zij kunnen werken met instanties of denktanks met het doel om de revalidatie of duurzame ontwikkeling aan de gemeenschappen.

  Als u ooit hebt willen worden betrokken bij het maken van positieve veranderingen die gemeenschappen beïnvloeden, neem dan een kijkje op het programma lijst om te zien wat er beschikbaar is. Gebruik de lead formulier om contact op specifieke scholen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.