Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Masters of Arts (MA) in Sportcommunicatie 2023

2 MA Opleidingen in Sportcommunicatie 2023

Overzicht

Een Master of Arts is een soort van intensieve studiemogelijkheid voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een loopbaan in de sociale wetenschappen of de geesteswetenschappen. Afgestudeerden van deze programma's zijn vaak voorbereid op toekomstige doctoraatsprogramma's en leiderschapsbanen.

Wat is een MA in sportcommunicatie? Sportcommunicatie is een relatief nieuw vakgebied met betrekking tot de publieke belangstelling voor sportmedia en entertainment. Dit type opleiding is bedoeld om studenten uit te rusten met een grondige, interdisciplinaire achtergrond in sportmedia, omroep, journalistiek en analyse. Cursussen in een dergelijk programma kunnen public relations, sportreclame, beheer van sociale media, ethiek in journalistiek en fotojournalistiek omvatten.

Een student met een MA in sportcommunicatie kan leren een sterke communicator te zijn, ongeacht de sector waar hij of zij zich in kan verdiepen. Deze studenten hebben ook de neiging om geweldige onderzoeks- en analysevaardigheden te hebben die hen kunnen helpen hun persoonlijke doelen te bereiken en te gedijen in bijna elke toekomstige carrière.

De kosten voor het behalen van een MA kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals het type universiteit of universiteit, het type opleiding en de duur van de vereiste cursussen. Studenten moeten de kosten van verschillende universiteiten onderzoeken door contact op te nemen met het Admissions Office.

Sportcommunicatie is een snelgroeiend veld met een potentieel aan tal van banen die zich uitstrekken over een breed scala van industrieën. De meest voorkomende industrie is omroep, en afgestudeerden kunnen een loopbaan beschouwen als sportomroepers, verslaggevers en correspondenten. Andere mogelijkheden zijn werken in traditionele gedrukte of online media als sportschrijvers, verslaggevers, adverteerders en managers van sociale media. Afgestudeerden met een MA in Sport Communication hebben ook gerelateerde carrières in de uitzendmedia en journalistiek.

Er zijn tal van hogescholen en universiteiten internationaal die een MA in sportcommunicatie aanbieden. Veel scholen bieden parttime-opties en online cursussen aan om studenten met ingewikkelde planningen tegemoet te komen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • MA
 • Sport
 • Sportcommunicatie
Vakgebieden
 • Sport (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat