Keystone logo

4 MA Opleidingen in Talen Spaans 2024

Filters

Filters

 • MA
 • Talen
 • Spaans
Vakgebieden
 • Talen (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MA Opleidingen in Talen Spaans

  Een Master of Arts is een geavanceerde graad die wordt toegekend aan studenten die intensieve studies in de kunsten, menswetenschappen of sociale wetenschappen hebben voltooid. Programma-eisen variëren, maar meestal is een undergraduate-diploma en toelatingsexamen noodzakelijk voor toelating.

  Wat is een MA in het Spaans? Deze graduaat-niveau mate richt zich op het bouwen van culturele en taalvaardigheid in het Spaans. Studenten beoordelen doorgaans een breed scala aan culturele kwesties en bestuderen de toepassing van taal in verschillende sociale situaties, terwijl ze hun Spaanse vaardigheden verfijnen. Studenten kunnen ervoor kiezen om zich te specialiseren in taalkunde, literatuur of culturele studies en verschillende programma's kunnen de mogelijkheid bieden om hun aandacht te richten op respectievelijk de centrale en Zuid-Amerikaanse of Europese regio's. Taalcursussen vormen meestal een groot deel van de studielast en worden tijdens de duur van het programma bestudeerd.

  Afgestudeerden hebben de neiging om zeer cultureel bewust te zijn, bijna of volledig academisch vloeiend in de Spaanse taal te krijgen en professionele vertalingsvaardigheden op te doen. Deze vaardigheden en ervaringen kunnen hen voorbereiden op internationale carrières en hen in staat stellen om effectief te communiceren in meerdere landen.

  Het in rekening brengen van de kosten voor een universiteit kan het beste worden bereikt door rechtstreeks met de toekomstige scholen te praten. Omdat geen enkel programma of universiteit hetzelfde is, moeten passende academische doelen en budget op individuele basis worden gerealiseerd.

  Tweetaligheid biedt afgestudeerden een grote verscheidenheid aan carrièremogelijkheden, waaronder die in landen waar Spaans de dominante taal is. Afgestudeerden kunnen hun vaardigheden direct toepassen op gebieden als human resources, internationaal recht en beleid, service en onderwijs, vertaling en gastvrijheid. Functietitels van Spaanse studenten zijn professionele vertalers, politieke adviseurs, diplomaten, import / export managers, maatschappelijk werkers, docenten en culturele contacten.

  Vanwege de taalvaardigheidseis vragen de meeste universiteiten die een MA in het Spaans aanbieden, dat studenten een deel of het geheel van hun studie op de campus volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.