Keystone logo

55 MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Sociologie 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Sociologie
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (55)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Sociologie

Het ontwikkelen van een goed begrip van maatschappelijke vraagstukken in cross-culturele verenigingen helpt bevorderen en een begrip van de krachten die dienen om de moderne samenleving vorm te ontwikkelen. In een educatieve omgeving, zoals via een Master of Arts programma, wordt dit bereikt door het toepassen van praktische geavanceerde opleiding in de sociologie door statistiek, onderzoeksmethoden, en evaluatie.

Wat is een MA in de sociologie? De Master of Arts (MA) in de sociologie programma bereidt studenten in de brede vaardigheden meestal gebruikt door hedendaagse sociologen. Het doel is om studenten te voorzien van geavanceerde opleiding na het bachelorniveau voor succes in een aantal beroepen, zoals toegepast sociale wetenschappers. Na het afstuderen, hebben de studenten de mogelijkheid om het adres criminologie kwesties kritisch gebruik van geschikte sociaal-wetenschappelijke instrumenten.

Afgestudeerden met een sociologie MA zijn uitgerust met de nodige opleiding en ervaring om deel te nemen in het bouwen van een duurzame, rechtvaardige en positief gecentreerd menselijke sociale omgevingen. De toegepaste nadruk integreert cursussen met onderzoek benadert, terwijl het benadrukken van de sterke punten in het strafrecht, immigratie onderzoek en medische sociologie.

Collegegeld en de kosten variëren van instituut tot instituut. Om deze reden, studenten die een afgestudeerd sociologie programma moet de mogelijkheden onderzoeken voort te zetten, met bijzondere aandacht voor curricula die aansluiten bij hun individuele en professionele doelen. Les-en collegegeld voor online versus on-campus programma's verschillen, net als de kosten voor de programma's van instellingen in verschillende landen.

Over het algemeen, de sociologie MA-programma biedt een solide basis in de criminologie, stedelijke sociologie en sociale ongelijkheid.Daarnaast bereidt studenten voor op een verscheidenheid van loopbanen in onderzoek, maatschappelijke dienstverlening, maatschappelijke programma's, sociale advocatuur, overheid administratieve banen, en beleidsvorming in de private en publieke sector. Bepaalde beroepen omvatten instructeurs, politieke analisten, onderzoekers, en dienstverleners in de gezondheidszorg, strafrechtelijke instanties, en de sociale diensten in de hele wereld.

&nbsp

Programma's zijn wereldwijd verkrijgbaar, en internationale studenten worden aangemoedigd om te solliciteren. Typische programma lengtes gemiddeld ongeveer twee jaar voor full-time studenten, maar part-time opties zijn ook beschikbaar. Voltooiing van een MA-programma in de sociologie biedt een solide basis voor een uitzonderlijke professionele expertise en leidt studenten met vaardigheden die essentieel zijn voor het analyseren van sociale zaken in praktische omgevingen.Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.