Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 Masters of Arts  (MA) in Sieradenontwerp 2023

5 MA Opleidingen in Sieradenontwerp 2023

Overzicht

Master's degree bieden studenten meestal kansen voor specifieke professionele en academische vooruitgang. Geleerden kunnen hun studie afstemmen op hun interesses. Ze kunnen ook de kans krijgen om onderzoek in hun vakgebied uit te voeren en theoretische concepten toe te passen in real-world toepassingen.

Wat is een MA in sieradenontwerp? Deze graad kan deelnemers aan het programma de gelegenheid bieden om alle facetten van sieraden te bestuderen, waaronder beeldende kunst, mode, fotografie, geschiedenis, ontwerptheorie en -praktijk, merchandising en productie. Studenten kunnen hands-on ervaring opdoen met het ontwerpen en vervaardigen van hun eigen sieradencollecties met behulp van verschillende soorten apparatuur, technologie en bronmateriaal. Ze kunnen bestuderen hoe culturele, geografische en economische invloeden van invloed zijn geweest op het ontwerpen van sieraden doorheen de geschiedenis en in de moderne tijd.

Afgestudeerden kunnen de artistieke vaardigheden toepassen die ze hebben opgedaan in vele soorten creatieve ondernemingen. Ze kunnen ook ervaring opdoen met behulp van nieuwe en andere technologieën die kunnen worden toegepast bij het maken van sieraden of andere soorten kunst. Professionele presentatievaardigheden kunnen worden aangescherpt en gebruikt bij het delen van visueel materiaal dat artistieke inhoud en thema benadrukt.

De kosten van het programma kunnen variëren, afhankelijk van hoe de cursussen worden geleverd, inclusief online of persoonlijke lezingen, seminars, workshops of hands-on studiowerk. De locatie van de universiteit en de duur van het programma kunnen ook van invloed zijn op de uiteindelijke kosten.

Studenten vinden carrièremogelijkheden als sieradenartiesten, ontwerpers of fabrikanten. Ze kunnen ook CEO's en hoofdontwerpers van hun eigen bedrijf voor juwelenproductie zijn. Er kunnen mogelijk mogelijkheden zijn om programmabeheerders of curatoren te worden voor overheidsinstanties of non-profitorganisaties die musea of ​​galerieën exploiteren. Verkoopkansen in de detailhandel kunnen bestaan ​​uit een ontwerpconsulent, een lerares voor sieradeneducatie, een juwelier voor sieradenlabels, een manager voor kwaliteitsborging, een taxateur, een handelaar in juwelierszaken of een winkelmanager.

Sieradenontwerpstudies zijn te vinden op universiteiten in kunst- en modecentra over de hele wereld. Veel bieden mogelijkheden om te netwerken in de industrie tijdens het studeren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Mode
  • Accessoire-ontwerp
  • Sieradenontwerp
Vakgebieden
  • Mode (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat