Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 23 Masters of Arts  (MA) in Beeldende Kunsten Studies 2023

23 MA Opleidingen in Beeldende Kunsten Studies 2023

Overzicht

Na het afronden van de universiteit kunnen studenten ervoor kiezen om nog hoger onderwijs te zoeken in de vorm van een Master of Arts graad. Een MA graad kan afgestudeerden in aanmerking komen voor een aantal high-level carrièremogelijkheden, maar ook hen te voorzien van een sterke basis van deskundigheid in hun gebied van studie.

Wat is een MA in Fine Arts Studies? Deze academische veld is gespecialiseerd in de verschillende manieren van het beoordelen en bespreken van de beeldende kunst. Het curriculum is ontworpen om studenten voor te bereiden om hun mening te dragen aan dit gebied, en dus cursussen heeft de neiging om discussiegroepen te benadrukken. Sommige programma's zijn voorzien van een studie van de muziek in de mate, terwijl anderen uitsluitend te richten op beeldende kunst. In beide gevallen, studenten over het algemeen nemen cursussen in kunsttheorie, kunstkritiek en de geschiedenis van de kunst.

Een belangrijk persoonlijk voordeel van dit pad van studie is dat het afgestudeerden kunnen toestaan ​​dat een betere waardering voor de schone kunsten.Met de tools die nodig zijn om te bespreken en kritiek kunst, kunnen afgestudeerden beginnen met een beter gevoel van hun eigen smaak en voorkeuren te vormen.

Elke MA in Fine Arts Studies zullen verschillende kosten, inclusief inschrijvingskosten en kosten te betrekken. In contact komen met elke school direct voor meer specifieke informatie over deze kosten.

Een MA in Fine Arts Studies kan de deur openen naar een aantal van loopbanen. Een oog voor kunst kan een bijzonder verhandelbare talent als het gaat om kunst musea en galeries, waar afgestudeerden werk als kunstcritici, kunst museum curatoren, verzamelaars en galeriehouders bestuur kan vinden. Een andere optie voor de studenten die liever binnen het domein van de academische studie van de beeldende kunst zou blijven is aan het onderwijzen van de geloofsbrieven te verkrijgen en worden leraren of professoren.

Als u wilt solliciteren op een MA in Fine Arts Studies programma, is de eerste stap het verkleinen van uw lijst met opties om die scholen die het beste bij uw interesses en behoeften.Onze doorzoekbare database kan helpen doen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Kunststudies
  • Beeldende kunst
  • Beeldende Kunsten Studies
Vakgebieden
  • Kunststudies (23)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat