Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 8 Masters of Arts  (MA) in Schilderen 2023

8 MA Opleidingen in Schilderen 2023

Overzicht

Als een foto zegt meer dan duizend woorden, stel je voor wat een Master of Arts (MA) in de schilderkunst is de moeite waard. Schilderen is de combinatie van ideevorming en materialiteit. Het is de kunst van het transformeren van uw ideeën in zinvolle, krachtige en onverwachte beelden. Studenten die willen inzicht krijgen in de kwaliteit van de schilderkunst en krijgen de experimentele waarneming van cognitie, psychologie en verbeelding moet een meester 's programma in de schilderkunst te overwegen.

Wat is een MA in Schilderkunst? Dit programma zal verdiepen in het materiaal en ideeën die omringen wat kunst is en hoe de perceptie ervan voortdurend verandert in de huidige 's samenleving. Deze cursussen zullen bieden een uitgebreid kijkje in deze steeds veranderende wereld en geeft studenten de kans om reis door hun artistieke uitingen. De cursussen variëren, afhankelijk van de instelling, maar sommige lessen aangeboden kunnen zijn textiel, keramiek en glas, grafiek, beeldhouwen gieterij en kritische schrijven in kunst en design.

Studenten die ervoor kiezen om deel te nemen in de master programma 's kunnen profiteren van een scala aan vaardigheden, waaronder de mogelijkheid om zichzelf te reflecteren en het realiseren van hun eigen ambities. Dit idee van zelfreflectie is verrijkt door middel van seminars en lezingen die de leerlingen 'vertrouwen kan versnellen en hen de vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de kunst-industrie. Studenten zullen ook in staat zijn om de materialen en methoden die hedendaagse schilderkunst vorm te onderzoeken, verkennen het bereik van de modellen van de praktijk en in staat zijn om de belangrijkste kwesties in de hedendaagse kunst te identificeren.

De kosten van het programma af van de instelling en het land waarin de school ligt. Verschillende cursussen en specialisaties worden ook aangeboden bij elke instelling. Geïnteresseerde studenten worden aangemoedigd om rechtstreeks contact opnemen met de school voor specifieke registratierechten en natuurlijk informatie.

Veel afgestudeerden vast te stellen hun eigen studio of krijgen internationale residenties en beurzen of commissies te posten afstuderen.Afgestudeerden zullen de vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière te vinden en het opbouwen van een reputatie binnen de creatieve industrie of elders in de kunsten waar kunstenaars hoog in het vaandel.

Veel instellingen bieden zowel full-time en part-time mogelijkheden voor de cursussen voor meer flexibiliteit. Online cursussen worden ook aangeboden op veel scholen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Kunststudies
  • Beeldende kunst
  • Schilderen
Vakgebieden
  • Kunststudies (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat