Keystone logo

Filters

 • MA
 • Podiumkunsten
 • Muziek
 • Componeren
Vakgebieden
 • Podiumkunsten (11)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

11 MA Opleidingen in Componeren 2024

  MA Opleidingen in Componeren

  Een master wordt meestal verdiend na voltooiing van een academische postdoctorale programma. De MA, of Master of Arts, richt zich meestal op een vrije kunsten gebied, zoals literatuur, geschiedenis, taalkunde en muziek. Afronding van dit programma positioneert studenten voor toegang tot verdere opleidingsmogelijkheden of voor banen in een gespecialiseerd gebied van hun industrie.

  Wat is een MA in compositie? Dit programma biedt uitgebreide blootstelling aan muziek compositie, improvisatie, techniek en theorie, en een verscheidenheid aan instrumenten. Programma's kunnen zich richten op hedendaagse muziek, video documentatie, soundscape studies, etnomusicologie, filmmuziek, solo-optredens, de geschiedenis en de cultuur van de muziek, alle aspecten van de voorstellingen en decors. Deze en andere onderwerpen zijn ontworpen om studenten te stappen in carrière posities na het afstuderen te bereiden.

  Studenten profiteren van de mogelijkheid om zich te specialiseren in een gebied van hun keuze en de mogelijkheid om zich te verdiepen in hun discipline. Studenten de kans krijgen om uit te voeren en hun eigen prestaties en andere technieken te analyseren. Studenten associëren met getalenteerde professionals en geschoolde instructeurs en profiteren wanneer ze werken samen met andere studenten.

  De kosten van het collegegeld en andere kosten kunnen wel een beetje naar de andere variëren van één school, in het bijzonder als onderwijsinstellingen zijn gevestigd in gebieden over de hele wereld. De beste manier van handelen is om contact op individuele scholen voor accurate informatie.

  Afgestudeerden van dit programma zijn bekende pianisten en bekroonde componisten, hebben onafhankelijke releases van hun eigen muziek gemaakt en zijn uitgevoerd in een aantal locaties. Het is niet ongewoon voor studenten om op een educatieve functie in te voeren of om de werkgelegenheid met grote productie bedrijven te krijgen.Andere mogelijkheden betrekken carrière met kunstgalerijen, muziek technologie, kunst administratie en muziek behoud.

  Uw liefde voor muziek kan een mooie carrière met de juiste opleiding te worden. Gebruik het programma Vermelding aan de beschikbare opties te bekijken en dan vul het voortouw formulier om meer gedetailleerde informatie over scholen en programma's te krijgen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.