Keystone logo

2 MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Russische studies 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalstudies
  • Russische studies
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Russische studies

Veel studenten kiezen voor een Master in de Russische Studies om hun winstpotentieel te bevorderen, een goede concurrentiepositie voor een grotere kans op een baan, en om voorbereid te zijn toegenomen wereldwijde aanwezigheid Rusland in de internationale betrekkingen te voeren.

Dus gewoon wat is een MA in het Russisch Studies? Dit programma is bedoeld voor studenten om een ​​verbeterde kennis van de Russische cultuur te krijgen met behulp van een verscheidenheid aan disciplines, zoals geschiedenis, literatuur, taal en sociale wetenschappen. Cursussen in dit programma bestrijken een breed scala aan onderwerpen, van de moderne Russische cultuur, taal lezingen, om lessen te bespreken Russische film en de samenleving. Deze intensieve curriculum zorgt voor een goed geïnformeerde afgestudeerde die is goed thuis in alle aspecten van de Russische geschiedenis en identiteit.

Het verdienen van een master's degree in de Russische studies kan meer dan vergroot kansen op werk en een grotere beloning betekenen.Afgestudeerden met deze geavanceerde graad winst verbeterd onderzoek en analytische vaardigheden, evenals een meer cultureel begrip van Rusland.

De kosten van het ontvangen van een Master of Arts in de Russische Studies kunnen variëren, afhankelijk van voorafgaande academische prestaties van de student, de universiteit 's collegegeld tarieven, en de lengte van het programma. Als het tussen de één tot drie jaar kan duren om een ​​MA in het Russisch Studies verdienen, worden de studenten aangemoedigd om hun potentieel de school rechtstreeks te contacteren om een ​​beter inzicht in de kosten van hun geavanceerde graad krijgen.

Met een master's degree in de Russische studies, kansen op werk zijn beschikbaar om te werken met diplomatieke agentschappen, internationale organisaties, of in musea en bibliotheken. Veel afgestudeerden kiezen om les te geven op universiteiten en hogescholen, op Russische scholen, of om onderzoeksprogramma's met andere academische organisaties draaien. Andere alumni kunnen ervoor kiezen om hun diploma te gebruiken bij adviesbureaus of media verenigingen.

Het nastreven van een Master in het Russisch Studies kan online worden gedaan, waardoor studenten naar school te gaan en hun locatie ontvangt een geavanceerde graad maakt niet uit. Bent u geïnteresseerd in het creëren van meer werkgelegenheid, terwijl uitbreiding van uw kennis van de Russische cultuur zijn, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.