Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Masters of Arts  (MA) in Resource Management 2023

1 MA Opleidingen in Resource Management 2023

Overzicht

Degenen die hun kennis van een bepaalde discipline willen vergroten, kunnen kiezen voor een Master of Arts-diploma. MA postdoctorale programma's bieden wetenschappers meeslepende studies die hun waardering voor een gekozen discipline verder vergroten. Ze krijgen meer inzicht en een dieper inzicht in een onderwerp.

Wat is een MA in Resource Management? Degenen die een postgraduaat in deze discipline willen behalen, kunnen verwachten vaardigheden te leren die nodig zijn om het beheer van natuurlijke hulpbronnen op lokaal of nationaal niveau te beoordelen en plannen. Natuurlijke hulpbronnen zijn land, watermassa's, dieren en gebladerte. Studenten verlaten meestal het programma en weten hoe ze de interactie tussen mensen en natuurlijke hulpbronnen moeten sturen, van recreatieve activiteiten tot zakelijke belangen zoals mijnbouw en bosbouw.

Het programma kan studenten doordringen met een groot aantal vaardigheden die essentieel zijn voor het beroep en die vertaalbaar zijn buiten het vakgebied. Afgestudeerden hebben doorgaans sterke diplomatieke vaardigheden, omdat ze met verschillende groepen werken die verschillende ideeën hebben over beschikbare middelen. Ze zijn meestal managementgericht en kunnen goed communiceren.

Degenen die een financieel plan opstellen om collegegeld te betalen, willen scholen vergelijken om het meest geschikt te vinden voor hun budget. Het collegegeld is vaak afhankelijk van de locatie van de school en of het privé of openbaar is. Deeltijd bezoeken kan een optie zijn voor diegenen die de kosten willen spreiden.

Er is een schat aan kansen op werk voor afgestudeerden. Sommigen kiezen ervoor om natuurwetenschappers te worden, parken en bossen te monitoren op veranderingen in de bodemkwaliteit, bewoning van dieren en meer. Anderen kunnen besluiten om milieuwetenschappers te worden en innovatieve manieren te vinden om volksgezondheidskwesties aan te pakken, aangezien ze betrekking hebben op natuurlijke hulpbronnen, zoals vervuiling en ontbossing. Gesprekstechnici verzamelen gegevens, trainen bosarbeiders en helpen anderen de interactie tussen dieren en het land te verbeteren.

Studenten die geïnteresseerd zijn in een MA in Resource Management kunnen geweldige curricula vinden op universiteiten en hogescholen over de hele wereld. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Duurzaamheidsstudies
  • Milieustudie
  • Resource Management
Vakgebieden
  • Duurzaamheidsstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat