Keystone logo

17 MA Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechtenstudies 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Rechtenstudies
  • Algemene Rechten Studies
  • Rechtenstudies
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechtenstudies

Een MA, ook wel bekend als een Master of Arts, kan studenten een weg bieden naar hoger betaalde banen, promoties of carrièreveranderingen. Met ongeveer twee jaar kunnen studenten dit type programma op de meeste scholen afronden.

Wat is een MA in Law Studies? Een Master of Arts in Law Studies omvat vaak een aantal van dezelfde cursussen die zouden worden bestudeerd door studenten die willen worden advocaten, zoals contracten, onrechtmatige daad, constitutionele wetgeving en burgerlijk recht. Het kan ook mogelijk zijn om je te specialiseren in een bepaald gebied, zoals humanitair, milieu, Europees, openbaar beleid, criminologie, conflictoplossing of openbaar beleid.

Het bestuderen van de wet in welk formaat dan ook kan resulteren in een beter begrip van de rechten van het individu, evenals van instellingen, iets dat nuttig kan zijn in het dagelijks leven. De mogelijkheden van kritisch denken, analyseren en communiceren kunnen ook worden verbeterd, wat nuttige vaardigheden zijn in elk carrièrepad.

Bij het overwegen van de kosten van een Master of Arts-graad, moeten studenten weten dat het collegegeld kan sterk variëren van de ene plaats naar de andere. Een andere variabele om te overwegen is extra kosten, die bovenop de prijs per eenheid van de afgestudeerde lessen moeten worden toegevoegd.

Onder de posities die afgestudeerden met een MA in Law Studies kunnen komen in aanmerking voor onder meer juridische assistent, paralegal, wetgevende assistent, ambtenaar betrekkingen, wetshandhavingsfunctionaris en bemiddelaar. Deze functies zijn te vinden in bibliotheken, universiteiten, overheidsinstellingen, advocatenkantoren, politie-afdelingen, rechtbanken en bedrijven. Als een specifieke tak van de wet werd bestudeerd, kan de afgestudeerde werk vinden specifiek in die sector, zoals in een non-profit gewijd aan bescherming van het milieu.

Het is mogelijk om MA in Law Studies-programma's online en op de campus in verschillende landen te vinden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.