Keystone logo

22 MA Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechten 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Rechtenstudies
  • Algemene Rechten Studies
  • Rechten
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (22)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechten

Een Master of Arts is een graduaat die vaak volgt de verdiencapaciteit van een bachelordiploma voor degenen die besluiten om hoger onderwijs te volgen. MA programma's meestal één tot twee jaar in beslag en kan een project, scriptie of onderzoek papier rond het programma aandacht vereisen voordat de mate volledig wordt verdiend.

Wat is een MA in de wet? Dit graduate programma is vaak bedoeld om zakelijke professionals te helpen bij het verkrijgen van een goed begrip van de wet voor een betere overleving in de zakelijke wereld. Het is ook nuttig voor studenten die willen een carrière in verband met de wet na te streven, maar het is niet per se een geschikte keuze voor studenten op zoek naar advocaten worden of verdienen een Juris doctoraat. Cursussen kunnen toestaan ​​voor een bepaalde concentratie, zoals het bedrijfsleven en handelsrecht, strafrecht, human resources, de nationale veiligheid, non-profit management en nog veel meer.Natuurlijk onderwerpen kunnen onder meer arbeid en werkgelegenheid, rechten en verplichtingen, contractuele relaties, transacties en een verscheidenheid aan andere onderwerpen. De scriptie kan nodig tegen het einde van de graad.

Het verdienen van een master's degree in de wet kunnen studenten helpen om meer over de wetten die professionals regeren begrijpen. Afhankelijk van de gekozen concentratie, kunnen de studenten leren hoe ze beter overleven in de zakenwereld of veilig een bestuurlijke carrière in wetshandhaving of de rechtszaal.

Hoeveel het kost om een ​​Master of Arts in de rechten te verdienen, hangt grotendeels af van de gekozen school en de lengte van het programma. Om alle van de kosten volledig te begrijpen, moeten de leerlingen aandachtig het programma van hun keuze te onderzoeken.

Afgestudeerden met een MA in de Rechten in staat zijn om een ​​verscheidenheid van loopbanen in het bedrijfsleven, de overheid, polisadministratie of menselijke middelen te vinden.Met de juiste programma concentratie, kan de student adviseurs worden of in aanmerking komen voor een hogere administratieve functies in een bedrijf. Dit soort graad is vooral nuttig voor elk bedrijf carrière die een grondige kennis van de wet voor een effectieve prestaties vereist.

Er zijn vaak online cursussen beschikbaar voor internationale studenten, mensen in nood van afstandsonderwijs opties en werkende professionals. Voor meer informatie, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.