Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Masters of Arts  (MA) in Professioneel boekhouden 2023

2 MA Opleidingen in Professioneel boekhouden 2023

Overzicht

Een MA in Professional Accounting is een graduaat-niveau diploma dat meestal wordt nagestreefd na het succesvol afronden van een bachelor's degree. De masteropleiding omvat geavanceerde en gespecialiseerde cursussen om studenten op te leiden voor een professionele loopbaan. De graad kan ook onderzoekscomponenten omvatten, die studenten helpen voorbereiden op verdere academische bezigheden, zoals toelating tot een doctoraatsprogramma.

Wat is een MA in Professional Accounting? Een MA in professionele boekhouding rust studenten met de kennis en vaardigheden om een ​​carrière in de boekhouding na te streven. In veel landen en landen voldoet het diploma aan de vereiste credit-uren om te kunnen zitten voor de gecertificeerde openbare accountantentest en vergelijkbare professionele examens. Cursussen en specialiteiten in een boekhoudkundig afstudeerprogramma kunnen financiële en management accounting, bedrijfsfinanciering, bedrijfs- en vennootschapsrecht, belastingen, auditing, boekhoudkundige informatiesystemen, economie en zakelijke besluitvorming omvatten.

Afgestudeerden van Master of Professional Accounting-programma's kunnen profiteren van de grote vraag naar deskundige specialisten in de boekhoud- en financiële sector. Deze graad kan u ook in aanmerking laten komen voor accreditatie bij professionele accountantsorganisaties.

De kosten voor het voltooien van een masterdiploma verschillen per locatie en lengte van het programma. Scholen over de hele wereld bieden MA in professionele boekhoudkundige graden aan en de meeste programma's duren een tot twee jaar om te voltooien. Neem contact op met individuele scholen voor meer informatie over de kosten.

De kosten van een MA in Professional Accounting zijn vaak de moeite waard vanwege de vele carrièremogelijkheden die de opleiding biedt. Afgestudeerden vinden carrièremogelijkheden als publieke en private accountants, persoonlijke en zakelijke financiële adviseurs, managementaccountants, overheidsaccountants, persoonlijke en zakelijke belastingadviseurs, effectenmakelaars, bankiers en auditingexperts. Veel van deze carrières bieden een verrijkend en goedbetalend beroep.

Opties voor een master's degree in de boekhouding in overvloed, met veel leermogelijkheden online beschikbaar. Neem rechtstreeks contact op met scholen om meer te weten te komen over het programma en om meer te weten te komen over de toelatingseisen. Als je klaar bent om je voor te bereiden op een beginnende accountant, zoek je hieronder je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Economische studies
  • Boekhouden
  • Professioneel boekhouden
Vakgebieden
  • Economische studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat