Keystone logo

9 MA Opleidingen in Economische studies Economie Politieke economie 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Economische studies
  • Economie
  • Politieke economie
Vakgebieden
  • Economische studies (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Economische studies Economie Politieke economie

Een master's degree, of specifiek, de Master of Arts graad, wordt toegekend aan personen die kapitein van een bepaald gebied van studie hebben aangetoond. De mate kan één of twee jaar in beslag nemen. De MA (Master of Arts) heeft vaak een geesteswetenschappen of liberal arts nadruk.

Wat is een MA in politieke economie? Studenten van dit programma te ontwikkelen kennis over verschillende culturen en een wereldwijd perspectief op economie en hoe de maatschappij wordt beïnvloed door het beleid. Studenten kunnen cursussen in onderzoeksmethodologie, bedrijfsethiek, politieke veiligheid, naties en geschiedenis, speltheorie, risico-analyse en besluitvorming te nemen. Ze bestuderen vaak onderwerpen zoals computertoepassingen, micro- en macro-economie, en geavanceerde econometrie.

Als studenten werken door middel van hun programma, ontwikkelen ze een dieper inzicht in de structuren en actoren in de mondiale economie. Ze kunnen ook leren hoe je die kennis toe te passen in de internationale instellingen.Met hun verworven vaardigheden kunnen de studenten ook de kans krijgen om te communiceren met professionals op dit gebied en beginnen om een ​​professioneel netwerk te ontwikkelen.

De kosten in verband met het bijwonen van dit programma kan veel variëren, vooral scholen zijn te vinden in veel verschillende landen. Voor accurate informatie over collegegeld, boeken en andere kosten, moeten geïnteresseerden rechtstreeks contact opnemen met de school van hun keuze.

Afgestudeerden vaak genieten van een internationale carrière. Zij kunnen banen in de internationale politiek, overheidsinstellingen, internationale bedrijfsleven plaatsen, met mediabureaus en public relations te vinden. Enkele van de meest voorkomende functiebenamingen omvatten beleidsadviseur, onderzoeker, lobbyist, public relations officer, en diplomaat. Sommige afgestudeerden kiezen om managementfuncties met retail organisaties, in de detailhandel import en export bedrijven met marketing bureaus zoeken, en als personeelsmanagers.

Als u geïnteresseerd bent in een mooie carrière in de politieke economie zijn, neem dan een kijkje op de opties voor u beschikbaar in de programmalijst. Vul de leiding vormen om specifieke informatie te krijgen over uw gekozen scholen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.