Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 9 Masters of Arts  (MA) in Multimedia 2023

9 MA Opleidingen in Multimedia 2023

Overzicht

Voorafgaand aan een bepaald gebied, is het vaak voordelig om een ​​graduaat te volgen, zoals de MA of Master of Arts. Deze programma's stellen studenten doorgaans in staat hun kennis over een bepaald onderwerp te verdiepen, meestal binnen de alfa- en gammawetenschappen.

Wat is een MA in Multimedia? In de breedste zin van het woord kan deze graad studenten helpen om met verschillende media te werken, waaronder print, televisie, radio, film, grafisch ontwerp, fotografie en animatie. Inbegrepen in het programma kunnen zowel het leren communiceren over deze verschillende platforms zijn als het feitelijk produceren van de inhoud. Cursussen zoals marketing of psychologie, met betrekking tot communicatie, kunnen ook deel uitmaken van het curriculum. Daarnaast kan het mogelijk zijn om zich te specialiseren in een bepaald gebied, zoals communicatie, journalistiek of productie.

Het vermogen om multimedia te gebruiken is nu een noodzakelijke vaardigheid, zelfs op managementniveau. Verbeterde communicatieve vaardigheden in het algemeen kunnen sollicitanten gedurende hun hele carrière helpen vanaf het begin van het sollicitatiegesprek tot het uitvoeren van dagelijkse zaken in een zakelijke omgeving. Het vermogen van iemand om kritisch na te denken kan ook worden verbeterd, aangezien men de relevante informatie bepaalt die in de mediapresentatie moet worden opgenomen.

Er zijn verschillende dingen om te overwegen bij het kiezen van een Master of Arts-programma, inclusief kostenverschillen tussen scholen en de tijd die het kost om de graad af te ronden. Het is een goed idee voor studenten om ze zorgvuldig door te nemen om er zeker van te zijn dat deze overeenkomen met hun behoeften en budget.

De carrières open voor iemand met een MA in Multimedia hangt waarschijnlijk af van het feit of het individu ervoor koos om zich te specialiseren in productie of een ander gebied, zoals journalistiek. Journalistieke specialisten kunnen werk vinden als verslaggevers of correspondenten, fulltime of als freelancers, met kranten, tijdschriften en televisie- en radiostations. PR-bureaus en afdelingen voor corporate communicatie kunnen ook onderzoekers en communicatiespecialisten inhuren. Allen hebben doorgaans behoefte aan redacteurs, grafische ontwerpers en multimedia-productiedeskundigen.

MA-programma's zijn mogelijk overal ter wereld beschikbaar, ook online, dus denk erover na hoe de aangeboden cursussen en de bijbehorende kosten goed bij elkaar passen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
  • Multimedia
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat