Keystone logo

44 MA Opleidingen in Mode Modeontwerp 2024

Filters

Filters

 • MA
 • Mode
 • Modeontwerp
Vakgebieden
 • Mode (44)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MA Opleidingen in Mode Modeontwerp

  Fashion design varieerde in de tijd en plaats en wordt het meest beïnvloed door sociale en culturele breedtegraden. Het is de kunst van het ontwerp en de natuurlijke schoonheid en esthetiek aan kleding en accessoires. A Master programma Arts (MA) in dit gebied bestudeert een aantal conceptuele en commerciële benaderingen van alle niveaus van de mode-markt, en biedt studenten de mogelijkheid om duurzaamheid, mondiale trends, innovaties en textiel te verkennen.

  Wat is een MA in Fashion Design? Dit programma ondersteunt onderzoek naar de digitale en traditionele benaderingen in de ontwikkeling van kleding en accessoires, met een focus op de hedendaagse strategieën. Veel cursussen leg de nadruk op het kledingstuk modelleringstechnieken en creatieve patroon snijden. Studenten zullen ook leren over de invloed van nieuwe materialen op basis van lokale en mondiale trends. Enkele van de beschikbare cursussen omvatten duurzaam ontwerp, kledingstuk bouw, nieuwe materialen en hedendaagse en toekomstige mode.

  Er zijn veel voordelen voor het ontvangen van een meester 's degree in fashion design. De student leert de bouw vaardigheden, hoe de persoonlijke ambities van de industrie en wat de crossover tussen kunst en mode is kan beïnvloeden. Studenten zullen ook profiteren van de kennis van wat invloed mode kan hebben op het milieu en de ethische en duurzame ontwerp kwesties in verband. Zij kunnen ook de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops die zich specialiseren in de productie-technologie.

  Afhankelijk van de instelling en het land waar het is gevestigd, zal de registratie kosten variëren. Geïnteresseerde studenten moeten rechtstreeks contact opnemen met de school om te achterhalen of de opleidingen aansluiten op hun carrière doel nodig heeft en wat de daaraan verbonden kosten zullen zijn.

  Afgestudeerden van een MA kan carrières binnen de marketing, merchandising of inkoop industrie. Velen die het programma compleet hebben het doel van het werken als ontwerper in een commerciële fashion studio of het runnen van zijn of haar eigen designer label.Echter, kunnen afgestudeerden ook werk als stylist, illustrator of kunstenaar, of binnen een onafhankelijk design bedrijf te vinden.

  Veel programma's kan een jaar duren op een full time basis of twee jaar als de student is in deeltijd. Voor studenten met een drukker schema's, online lessen zijn ook verkrijgbaar met vele, zo niet alle, instellingen aanbieden afstandsonderwijs modules. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.