Keystone logo

11 MA Opleidingen in Mode Mode Marketing 2024

Filters

Filters

 • MA
 • Mode
 • Mode Marketing
Vakgebieden
 • Mode (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MA Opleidingen in Mode Mode Marketing

  Een master's degree, of MA, is een postgraduaat, dat wordt uitgereikt na een of twee jaar academische werk. Sommige programma's vereisen onderzoek of een afstudeerproject voor het afstuderen. De MA-programma beschikt over typisch humaniora studenten met een diepere of meer gerichte blik op hun gekozen onderwerp.

  Wat is een MA in Fashion Marketing? Deze masteropleiding kan een brede focus op fashion marketing of een meer specifieke focus op marketing en branding of retail en luxe beheer hebben. Onderwerpen die aan bod in het programma onder meer de geschiedenis van de mode, het brandmerken, visual merchandising, marketing communicatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, de analyse van brand management, de ontwikkeling van de mode concepten en de analyse van de mode trends.

  Studenten profiteren van associëren met gastsprekers en actieve professionals, educatieve uitstapjes naar hubs, workshops, collaborative ervaringen en seminars met high-profile speakers mode.Ze kunnen ook verwachten belangrijke ontwikkeling van de netwerken om aan te trekken na afloop van het programma.

  Collegegeld en de daarmee samenhangende kosten voor een MA in Fashion Marketing kan een groot deel van school tot school en van land tot land verschillen. Het is belangrijk de scholen individueel contacteren om accurate informatie te krijgen.

  De oproep voor talentvolle professionals op dit gebied is groot. Afgestudeerden van het programma gaan vaak op hun eigen bedrijven te creëren of om nog meer onderwijs te volgen. Banen zijn beschikbaar in de fashion retail en design industrie, productontwikkeling, trend forecasting en Internet winkelruimtes. Functiebenamingen behoren ontwerp bestuurders, fashion consultants, brand managers, mode-ondernemers en consultants. Ze kunnen ervoor kiezen om te werken in het business management sector van de mode of worden opvoeders zelf.

  Iedereen die geïnteresseerd is in het inschrijven in een van deze programma's moeten hun opties in het programma lijst te herzien.Als dit voor u geldt, gebruik dan de lead formulieren om meer informatie over de programma's die het meest spannend om je lijkt te krijgen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.