Keystone logo

0 MA Opleidingen in Mode Mode-Business Mode Management 2024

Filters

Filters

 • MA
 • Mode
 • Mode-Business
Vakgebieden
 • Mode (0)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

  Clear filters

  MA Opleidingen in Mode Mode-Business Mode Management

  Een Master of Arts is een geavanceerde academische graad die beschikbaar is voor studenten die al een bacheloropleiding hebben voltooid en die verder willen studeren aan de humaniora, sociale wetenschappen of andere gebieden. De duur van een MA kan variëren, maar dit duurt meestal één tot twee jaar.

  Wat is een MA in Fashion Management? Het is een programma op graduate niveau gericht op de zakelijke elementen gerelateerd aan mode. Programma's kunnen kijken naar marketing en management van design, bedrijven en textiel. De beschikbare cursussen zijn afhankelijk van de universiteit, maar kunnen branding in mode, bedrijfsethiek, projectbeheer, financiën en ondernemerschap, strategisch modebedrijfsbeheer, creatieve teambuilding, modewereld en supply chain management, modemarketing en merkbeheer en het beheer van veranderingen omvatten. en innovatie.

  Een diploma in modemanagement leert studenten niet alleen hoe ze creatief problemen kunnen oplossen, maar het verbetert ook hun communicatie- en organisatievaardigheden. Deze trifecta kan iemands loopbaanmogelijkheden en professioneel en privé succes verbeteren.

  Studenten kunnen willen leren over het collegegeld voor een MA in Fashion Management-programma. Er zijn echter geen universele kosten voor een graad. Om deze reden moeten aanvragers rechtstreeks contact opnemen met universiteiten om een ​​schatting te krijgen.

  Carrières in de mode-industrie zijn concurrerend, maar een opleiding op graduate niveau in modebeheer kan iemand een voorsprong geven op de concurrentie. Afgestudeerden van een MA in Fashion Management worden mogelijk salonmanagers, modeconsulenten, directeuren van kwaliteitsborging, public relationsgoeroes, algemeen managers, marketingspecialisten, communicatiecoördinatoren of talent recruiters. Deze graad kan ook dienen als startpunt voor een doctoraat.

  Studenten maken zich misschien zorgen dat ze geen MA in Fashion Management-programma bij hen in de buurt kunnen vinden. Dit is echter een populaire graad op universiteiten over de hele wereld. Veel scholen bieden de graad zelfs online aan. Meer leren is eenvoudig. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.