Keystone logo

86 MA Opleidingen in Mode 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Mode
Vakgebieden
  • Mode (86)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Mode

Met de huidige arbeidsmarkt steeds meer concurrentie, het verdienen van uw Master of Arts kan een geweldige manier om jezelf en je carrière vooruit te duwen. Een MA omvat een breed scala van onderwerpen, met een dergelijk gebied zijn de mode.

Ben je benieuwd wat is een MA in Fashion? Simpel gezegd, het is een Master of Arts die een verscheidenheid cursussen over de vele onderdelen van het ontwerpen van kleding en accessoires, alsmede de marketing en promotie van producten omvat. Cursussen die door MA studenten zijn de elementaire onderdelen van het ontwerp, alsmede informatie over de gebruikte materialen in de mode-technologieën. Andere klassen leren studenten hoe ze te gebruiken en te organiseren hun tijd, werken aan een team, en worden innovatieve probleemoplossers die kunnen voldoen aan de termijnen en de behoeften van de klant. Veel programma's bevatten ook lessen op brand marketing, displays, en de gekochte producten.

De voordelen van het verdienen van uw Master of Arts in dit gebied variëren van een groter salaris naar mogelijkheden om te werken in een industrie die de hele wereld omvat. Terwijl u uw cursussen, kunt u zelfs in staat zijn om te netwerken, het opbouwen van uw professionele en persoonlijke relaties.

De kosten voor het volgen van cursussen om je diploma zal variëren van school tot school ontvangen. On-campus klassen kunnen andere kosten dan online cursussen. Je moet ook rekening houden met de kosten van uw boeken en benodigdheden, evenals kost en inwoning als wonen op de campus is een optie.

Zodra u uw Master of Arts in de mode hebben ontvangen, krijgt u de gelegenheid om te werken in verschillende posities op locaties over de hele wereld hebben. Vind je jezelf het ontwerpen van een set van uniformen voor piloten, stewardessen, of hotel medewerkers.Kan je jezelf maken etalages voor merknaam ontwerpers van wereldberoemde kledingwinkels. U kunt ook uw eigen ontwerp bedrijf op te bouwen of het opzetten van een lokale boutique om je creaties of die van lokale kunstenaars. Daarnaast kunt u functies als marketing manager, product koper of manager van een retail bedrijf.

&nbsp

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van de Master of Arts in de mode zijn, kunt u zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.