Keystone logo

38 MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Geestelijke studie 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Theologie
  • Geestelijke studie
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (38)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Geestelijke studie

Het verkrijgen van een Master of Arts (MA) is een verheven doel voor studenten die krachtige cursussen aan een bepaalde prestatie ontvangt ondergaan. De erkenning voor het feit dat met succes afgerond van het programma in aanmerking komt meestal individuen te worden beschouwd experts in hun gekozen gebieden. Een master's degree kan openstellen voor de deur naar een succesvolle carrière en is ook nodig als een student wil promoveren.

Je kunt je afvragen, wat is een MA in het ministerie? De Master of Arts programma in de bediening is ontworpen als een graduate programma voor studenten die willen professionele vaardigheden en kennis te ontvangen op het werk van voorgangers of kerk werknemers in actieve ministeries. Het programma zal waarschijnlijk richten op de meer praktische aspecten van de bediening. De nadruk zal worden tempo op de Schrift en de christelijke doctrine, begrip van de kerk, en het streven naar de ontwikkeling van de spirituele vooruitgang in andere.

Er zijn verschillende voordelen voor het nastreven van een MA in het ministerie.Programma inschrijving is vaak de meest effectieve manier om hands-on ervaring met het werken in een kerk en leren over een toekomstige carrière gebaseerd in actieve dienst ontvangen. Het programma zal waarschijnlijk zorgen voor een sterk vermogen om de Schrift van toepassing op het praktische leven omstandigheden.

De kosten van het programma volledig afhangen van de duur van de opleiding en de instelling die het biedt. Zorg ervoor dat u contact opnemen met het kantoor van de toelating en meer informatie over de specifieke financiële eisen.

Degenen die een graduaat hebben gekregen in de bediening hebben vaak een verscheidenheid aan carrière mogelijkheden opengesteld voor hen. De meeste graden in de bediening zijn gericht op het werken in de kerk, hoewel sommige mensen kunnen kiezen om te blijven in een privé-praktijk van het pastoraat. In beide gevallen zal je diploma in de bediening u te voorzien van de tools die nodig zijn om personen te begeleiden op een spirituele weg naar genezing.

Universiteiten die dit programma aan te bieden kan wereldwijd worden gevonden.Als u meer flexibiliteit in uw schema nodig hebt, kunt u overwegen het nastreven van een online programma. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.