Keystone logo

4 MA Opleidingen in Economische studies Economie Milieu-economie 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Economische studies
  • Economie
  • Milieu-economie
Vakgebieden
  • Economische studies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Economische studies Economie Milieu-economie

De prijs die wordt uitgereikt aan studenten die het hoogste niveau van onderwijs hebben voltooid, is de graad van de meester. Afgestudeerden zullen meesters in hun vakgebied zijn en klaar om hun carrière met vertrouwen tegemoet te treden. De voltooiing van een bacheloropleiding is meestal noodzakelijk als voorwaarde.

Wat is een MA in milieueconomie? Het is een subcategorie van de traditionele bedrijfs- of economische hoofdrolspeler die ingaat op de impact van een bedrijf op de wereld eromheen. De titel van het programma lijkt te impliceren dat het zich uitsluitend bezighoudt met de natuurlijke omgeving, maar het omvat ook onderzoek naar ruimtelijke en transportkwesties. Het hebben van een specialist om met duurzaamheid en beheer van natuurlijke hulpbronnen om te gaan, wordt een vitaal onderdeel van elk bedrijf.

Studenten in dit veld bereiden zich voor op een zeer bevredigende carrière en helpen de wereld te beschermen tegen de schade die bedrijven kunnen veroorzaken. Naast opwindend werk zijn milieu-economen vaak goedbetaalde individuen op een zeer levensvatbaar zwaartepunt.

Het behalen van een milieu-economische graad varieert sterk in de kosten. Het kiezen van de juiste school en het juiste programma is belangrijk omdat ze van invloed zijn op het lesgeld. Zelfs het land waar je in wilt studeren, zal een grote rol spelen bij het bepalen van de kosten. Het is essentieel dat je onderzoek doet voordat je je inschrijft.

Afgestudeerden met een Master in Environmental Economics staan ​​klaar om de leiders, consultants en professionals te worden die invloed hebben op de wereld rondom het bedrijf waarmee ze werken. De meeste afgestudeerden werken in beleid, onderzoek, analyse, projectbeheer of als managers van duurzaamheid of natuurlijke hulpbronnen. Banen zijn beschikbaar in de private en in de publieke sector. Het bereik van bedrijven die gebruik hebben voor milieu-economen variëren van klein tot groot en omvatten zelfs overheidsorganisaties.

Als u geïnteresseerd bent om een ​​verschil te maken in de omgeving, of het nu lokaal of wereldwijd is, overweeg dan om uw opleiding in milieueconomie te starten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.