Keystone logo

30 MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Midden-Oostenstudies 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Midden-Oostenstudies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (30)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Midden-Oostenstudies

Een Master of Arts graad is een uitstekende keuze voor elke student, waardoor ze een postgraduaat te verkrijgen, uit te breiden hun kennis en beroepsvaardigheden, en krijgen een voordeel in een competitieve arbeidsmarkt. Er zijn veel verschillende studiegebieden die beschikbaar zijn voor een MA graad, waaronder een geheel van een opleiding gericht op het Midden-Oosten. Dus wat is een MA in het Midden-Oosten studies?

&nbsp

Een master's degree in het Midden-Oosten studies richt zich meestal uitsluitend op West-Azië en Noord-Afrika. Zo'n studie zal meestal betrekking hebben op onderwerpen zoals de politiek, economie, geschiedenis, cultuur en internationale betrekkingen van het Midden-Oosten. Programma's leren studenten over de verschillende problemen van de regio, mogelijke oplossingen, en verbindingen met de rest van de wereld. Deze programma's kunnen ook vaak voorzien van religieuze studies, media cursussen, business courses, of militaire studies.

&nbsp

Het bestuderen van het Midden Oosten heeft vele voordelen, een van de eerste plaats van dat de verbeterde mogelijkheid om een ​​baan. Een master kan ook het verbeteren van een individu kritisch denken, evenals probleemoplossende vaardigheden.

&nbsp

Er zijn veel potentiële carrières beschikbaar voor mensen met een master's degree in het Midden-Oosten studies. Een prominente gebied is binnen de overheid bezig met het buitenlands beleid, omdat veel verschillende vragen in de internationale betrekkingen te betrekken in het Midden-Oosten. Banen zijn ook beschikbaar in de private sector werken voor buitenlandse bedrijven of non-profit groepen. Journalistiek is een uitstekend gebied voor het Midden-Oosten studies afgestudeerden na te streven.

&nbsp

De kosten van een geavanceerde graad in het Midden-Oosten studies kan sterk variëren, afhankelijk van de individuele programma, school, en het land van studie.Het is belangrijk dat potentiële cursisten hun opties zorgvuldig met het oog op een goede financiële pasvorm.

&nbsp

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een MA in het Midden-Oosten studies bent, dan te zoeken vandaag online. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.