Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Masters of Arts (MA) in Medisch Recht 2023

2 MA Opleidingen in Medisch Recht 2023

Overzicht

Het verdienen van een Master of Arts (MA): een student als voltooide een postdoctorale opleiding die doorgaans duurt één tot drie jaar. Part-time en full-time inschrijving opties worden meestal aangeboden mogelijk te maken voor studenten om hun opleiding evenwicht te brengen met hun werk leven. Het verkrijgen van een meester 's degree meestal gaat robuuste opleiding en onderzoeksprogramma's.

Wat is een MA in Medical Law? Deze bijzondere meester 's graad gaat om een ​​diepe studie van hoe de juridische en ethische kwesties van invloed op de medische industrie. Het bereidt professionals in de gezondheidszorg en advocaten zowel om moeilijke kwesties die de industrie dagelijks wordt geconfronteerd met pakken. Er zijn talloze dubieuze praktijken in de gezondheidszorg wereld die moeten worden behandeld door goed opgeleide professionals. Een medisch recht meester 's biedt studenten met kennis van bio-ethiek en hoe sociale kwesties van invloed zijn mensen die zorg nodig hebben.

Het volgen van cursussen in medisch recht maakt afgestudeerden goed afgerond en geïnformeerde individuen die problemen kunnen oplossen en het verbeteren van de levens van anderen. Een geavanceerde graad verhoogt ook de kans op hogere salarissen en meer voldoening carrière.

Collegegeld voor een meester 's in medisch recht is afhankelijk van de school. Deze diploma's worden wereldwijd aangeboden. Kosten en vergoedingen variëren sterk als gevolg van deze.

Degenen die afstuderen met diploma in medisch recht meestal vinden een baan als professionals in de gezondheidszorg. Assistenten, artsen, verpleegkundigen en artsen zijn alle mogelijke loopbaantrajecten voor afgestudeerden. Dit zorgt voor de mogelijkheid om slimmere beslissingen dan andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg te maken zonder een geavanceerde graad die zich bezighoudt met de juridische en ethische problemen. Anderen worden medische advocaten, forensisch verpleegkundigen, of forensisch pathologen die op juridisch gebied werken, maar gespecialiseerd in medisch-gerelateerde onderwerpen.

Leren over deze meester 's graad is slechts de eerste stap.Als u 're geïnteresseerd om een ​​afgestudeerd met een MA in Medisch wet, houdt het onderzoeken van de scholen die deze mate bieden. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

 • MA
 • Rechtenstudies
 • Medisch Recht
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat