Keystone logo

Filters

 • MA
 • Journalistiek en Massacommunicatie
 • Media
 • Media en Design
Vakgebieden
 • Journalistiek en Massacommunicatie (7)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

7 MA Opleidingen in Media en Design 2024

  MA Opleidingen in Media en Design

  De master 's degree programma is ontworpen om studenten in staat stellen verder te specialiseren met de bedoeling hen voor te bereiden op een carrière in manieren de undergraduate programma is te breed om te doen. Een lager niveau diploma in een verwant gebied is meestal nodig als een voorwaarde, echter.

  Dus gewoon wat is een MA in Media en Design? Mate aandacht deze specifieke master is het primaire veld voor reclame en effectieve marketing. Studenten leren meestal de technische kant van creatief ontwerp, met inbegrip van gemeenschappelijke computer hulpmiddelen voor de handel gebruikt om aansprekende beelden en thema's maken voor een bedrijf de doelgroep. Naast het technisch onderwijs, kan er een focus op hoe marketing content moeten verschijnen zo effectief mogelijk te zijn. Wezen, het nemen van een meester 's op dit gebied kunt u zich voorbereiden op de media te ontwerpen op een professioneel niveau.

  Het grootste voordeel dat de studenten meestal genieten is de kans om hun natuurlijke creatieve vermogens te stimuleren en toe te passen om een ​​carrière.Velen hebben het visuele vermogen, maar missen de kennis van de industrie nodig is om daadwerkelijk te gaan werken.

  De kosten voor het nemen van een MA in Media en Design variëren sterk. Vele factoren, zoals het land, de universiteit, en de specifieke programma dat u kiest om te studeren in, zal een rol spelen bij het bepalen van de kosten. Het is belangrijk om je onderzoek te doen en uit te reiken naar specifieke scholen voor de afwikkeling op een willekeurig programma.

  Een diploma in dit gebied wordt traditioneel gebruikt om te werken in een marketing bedrijf of reclame bedrijf te vinden. Naast het vinden van een bedrijf dat gespecialiseerd is in marketing, kunt u ook werken voor de marketing afdeling in een zelfstandig bedrijf. Jobs op dit gebied zou omvatten web ontwikkeling, sociale marketeers, en branding managers, maar ook meer algemene posities in de reclame. Ten slotte is het mogelijk om zelfstandig als freelance agent of als consultant werken.

  Als je een creatief persoon op zoek naar een carrière uit je passie te maken, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.