Keystone logo

37 MA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Media en Communicatie 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
  • Media en Communicatie
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (37)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Media en Communicatie

Naarmate de technologie evolueert, neemt ook de menselijke communicatie. In feite, met ingang van januari 2014, meer dan 90 procent van de Amerikaanse volwassenen hebben een mobiele telefoon. Meer dan 40 procent bezit van een tablet-computer. Er zijn nu meer dan een miljard mensen gebruik van Facebook. Dus wat heeft dit allemaal betekenen? Dat is wat mensen die het krijgen van een Masters of Arts in Media en Communicatie werk om erachter te komen elke dag. Ze bestuderen de communicatie en interactie in de samenleving, met inbegrip van onderzoek, analyse en communicatie theorie.

Wat is een MA in Media en Communicatie? Het is een Master of Arts graad die studenten voor een loopbaan als tv-station manager, voorlichter, research analist of projectleider met theoretische en praktische cursussen voorbereidt. Typische kern cursussen omvat journalistiek, zakelijk schrijven, en verbale communicatie. Vaak kiest de student om zich te concentreren op een bepaald gebied van belang.

Studenten over het algemeen krijgen een MA in Media en Communicatie, want ze willen hun carrière en land managementfuncties te bevorderen. Ze zullen leren over de theorie en analyse, waardoor ze beter in het uitleggen van ingewikkelde statistieken en concepten.

De kosten van het krijgen van een MA in Media en Communicatie is afhankelijk van de instelling van een student kiest. Het kan ook variëren afhankelijk van de tijd doorgebracht op het programma en de locatie van de vakken.

Mensen ontvangen een Master of Arts in Media en Communicatie krijgt meestal banen in gebieden zoals journalistiek, marketing, of openbare informatie. Ze zijn te zien spreken op persconferenties voor burgemeesters, onderwijs journalistieke ethiek cursussen aan universiteiten, of het schrijven van gedetailleerde krant verhalen over veranderingen in de wetgeving.Het hebben van een MA in Media en Communicatie zorgt voor meer kansen en management functies in vele verschillende carrières die vereisen dat de communicatie met de massa. Dit kan variëren van een groot bedrijf te communiceren met de pers, aan hooggeplaatste regeringsfunctionarissen proberen om de gunst te komen voor een verandering in het overheidsbeleid.

Elk jaar worden meer en meer studenten kiezen ervoor om hun diploma te verdienen online. Online cursussen werken echt goed voor drukbezette mensen die behoefte hebben om hun opleiding rond hun families en andere taken te plannen.

Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.