Keystone logo

10 MA Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketingmanagement 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Marketingmanagement
Vakgebieden
  • Marketingstudies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketingmanagement

Een Master of Arts in Marketing Management is bedoeld voor studenten die willen hun formele opleiding neem dan een bachelordiploma. Dit gevorderd vak van studie is gebaseerd in de geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen en biedt studenten met een goed afgeronde postdoctorale opleiding.

Wat is een MA in Marketing Management? Wanneer u dit soort programma's in te voeren, zul je de theorie van marketing management te leren, en je zult ook de kans om je nieuw verworven kennis toe te passen in praktische situaties te krijgen. Veel programma's zijn onder andere de kans om een ​​ontmoeting met leiders in het bedrijfsleven. Uw studies over cursussen in branding, marketing onderzoek en communicatie, business strategieën, digitale promoties en consumentisme. Naast het bestuderen van de core business concepten, zult u een gebied van de focus te ontwikkelen door te kiezen voor keuzevakken en werkt aan een proefschrift.

Als afgestudeerde van een MA in Marketing Management programma, zul je goed thuis zijn in de nieuwste theorieën en praktijken van de marketeers. Je leert om complexe problemen op te lossen, beslissingen nemen en te gebruiken strategische analyse in uw voordeel. Uw carrièremogelijkheden zal verbreden vanwege uw verhoogde zakelijk inzicht, en u zult worden gepositioneerd om een ​​leider in vele verschillende industrieën geworden.

Neem contact met individuele scholen om te leren wat zij in rekening brengen voor het collegegeld en vergoedingen. De kosten van het krijgen van een master's degree verschilt van land tot land en van school tot school. De investering die u maakt in uw onderwijs wanneer verdien je een geavanceerde graad kan afbetalen met een hoger potentieel voor winst.

Na je afstuderen met een Master of Arts in Marketing Management, wordt u voorbereid op een carrière in alle soorten bedrijven.Bedrijven van elke omvang in dienst marketing managers, dus dan heb je de vraag of je proberen om te werken voor de overheid, een non-profit of een grote multinational. Op basis van je opleiding, kan je jezelf een manager in sales, marketing of branding.

Het verdienen van een master's degree in marketing begint met het identificeren van scholen en cursussen die u interesseren. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.