Keystone logo

68 MA Opleidingen in Marketingstudies Marketing 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Marketingstudies
  • Marketing
Vakgebieden
  • Marketingstudies (68)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Marketingstudies Marketing

Voor studenten die hun carrière willen bevorderen door middel van onderwijs, is werken aan een Master of Arts (MA) een lovenswaardige keuze. Over de hele wereld bieden universiteiten hun MA-programma's op verschillende gebieden aan.

Wat is een MA in Marketing? Deze graad bouwt vaak voort op een zakelijke, management of zelfs psychologische achtergrond. Studenten die marketing studeren, zullen voortbouwen op hun achtergrondkennis om te leren hoe bedrijven en producten zichzelf verder ontwikkelen in de moderne wereld. Naarmate de marketingstudies vorderen, gaan ze over op gespecialiseerde gebieden zoals sociale media, productbeheer en public relations. Vaak zal de nadruk liggen op communicatie met een klant of klant, rekening houdend met een zakelijke mindset. Naarmate de wereldeconomie steeds meer geglobaliseerd wordt, speelt marketing een steeds grotere rol in de communicatie van waarde naar wereldwijde klanten.

Door te studeren voor een MA in Marketing leren studenten hoe ze het beste kunnen inspelen op de behoeften van anderen, een vaardigheid die hen goed van pas komt in hun relaties met anderen. Studenten richten zich ook op interculturele kwesties en internationale export, velden die hun culturele wereldvisie uitbreiden en kunnen leiden tot reizen voor diegenen in internationale studies.

Omdat de tijd die het kost om een ​​masterdiploma in marketing te behalen vaak varieert, afhankelijk van het schema van de student, worden de kosten gebaseerd op de tijd die aan het programma en de gekozen school is besteed. Studenten moeten de kosten van het marketingprogramma controleren dat ze willen weten.

Marketing is een breed vakgebied en de carrières die voortkomen uit een MA in Marketing zijn even divers. Afgestudeerden kunnen merken dat ze grenzen overschrijden in het internationale bedrijfsleven als productmanagers of accountmanagers. Lokaal zijn afgestudeerden van marketing vaak in hoge mate geïnteresseerd in loopbanen zoals verkopers, public relations-specialisten, verkoopmanagers, human resources-specialisten, business intelligence-analisten en operations managers. Vanwege de toename van wereldwijde marketing zullen deze carrières naar verwachting blijven groeien.

Het behalen van een masterdiploma in marketing kan de carrière van een student lanceren in nieuwe kansen. Universiteiten over de hele wereld bieden dit programma aan aankomende studenten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.