Keystone logo

113 MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Maatschappelijk Werk 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Maatschappelijk Werk
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (113)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Maatschappelijk Werk

Mensen die willen werken als maatschappelijk werkers, zodat kan doen na het behalen van een Master in Social Work door universiteiten over de hele wereld. Met deze geavanceerde mate, de mogelijkheden te vermenigvuldigen voor het hebben van een mooie carrière oplossing van maatschappelijke problemen.

Veel indviduals die geïnteresseerd zijn in de begeleiding mannen, vrouwen en kinderen erover denken om het verdienen van een geavanceerde graad in om dit te doen. Zij vragen: "Wat is een MA in Social Work?" Dit is een graduate-level diploma dat studenten voorbereidt om begeleiders te worden. Afgestudeerden krijgen de geloofsbrieven te begeleiden patiënten met alcohol-en drugsmisbruik problemen, psychische of gedragsproblemen gezondheidsproblemen, of relatieproblemen. Master of Arts in Social Work cursussen combineert academische studie van de theorieën, psychologie, en probleemoplossende technieken met hands-on praktisch werk. Practica kunnen stages in ziekenhuizen, scholen of maatschappelijke organisaties.

De MA in Social Work is het instapmodel certificering voor steeds een counselor. Met deze master, kan een individuele vergunning gegeven aan de raadsman tieners, kinderen of volwassenen. Deze MA is het ticket naar een mooie carrière in de begeleiding.

De kosten voor een MA te verkrijgen in Social Work, is afhankelijk van het programma een individueel inschrijft in. Er zijn online, in-persoon, en lage-residency opties rond de wereld. Het zou verstandig zijn om contact met de gewenste academie om te leren over de huidige tariefstructuren.

Na een individu is afgestudeerd met een MA in Social Work, kan hij of zij beginnen aan een carrière helpen van anderen. Dit diploma opent deuren naar posities in de private en publieke sector, zoals de schoolmaatschappelijk werker, gezinstherapeut, alcohol-en drugsmisbruik werknemer, community college instructeur, vrede werknemer, of de beheerder van een dakloze of huiselijk geweld onderdak.Er zijn meerdere werkgelegenheid paden te nemen voor afgestudeerden die deze referenties hebben verdiend.

Als u wilt uw leven te wijden aan het bijstaan ​​van mannen, vrouwen en / of kinderen die worstelen met complexe uitdagingen van het leven, kan u dit doen door het verdienen van een MA in Social Work. Zoeken voor uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.