Keystone logo

9 MA Opleidingen in Transport en Logistiek Logistiek 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Transport en Logistiek
  • Logistiek
Vakgebieden
  • Transport en Logistiek (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Transport en Logistiek Logistiek

Master of Arts graden zijn gericht op het verstrekken van studenten met een opleiding in de geesteswetenschappen, zoals Engels, filosofie en communicatie evenals aanverwante onderwerpen zoals verpleging, museum, studies en sociale wetenschappen. Het verdienen van dit niveau van master's degree gaat het om onderzoek of de voltooiing van cursussen en examens, soms een combinatie van de twee.

Je kunt je afvragen, wat is een MA in Logistics? Dit is een meester 's degree dat studenten zich ontwikkelt ' vermogen om kritisch na te denken over zaken logistiek. Vanwege de uitbreiding van de wereldhandel overeenkomsten, zijn experts nodig om te plannen en te beheren transport logistiek. Personen die vaak worden ingeschreven studeren supply chains, logistiek management, internationale inkoop, onderzoeksmethodologie, strategisch management, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Geleerden kan de kans om gastsprekers te luisteren en samen te werken met partners in het bedrijfsleven en de industrie.

Het verwerven van een MA in Logistics kan gunstig zijn voor de leerlingen op verschillende manieren zijn. Niet alleen kan het studenten in staat stellen om kennis te krijgen in de planning, coördinatie en systematisering, het kan ook leiden tot verbeterde mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling met verhoogde salaris potentieel.

Vele wereldwijde universiteiten bieden masteropleidingen 's op dit gebied van studie, en omdat van verschillende lengtes van de cursussen en de levering methoden, kosten variëren sterk. Het zou verstandig zijn om contact op met de universiteit u geïnteresseerd bent in het bijwonen van een huidige collegegeld en de vergoeding schema te verkrijgen zijn.

Na zijn afstuderen met een MA in Logistics, kan je veel carrière mogelijkheden om uit te kiezen. Bijvoorbeeld, als je studie gericht op de logistieke problemen in de transport sector, kunt u de mogelijkheden in de spoorwegen, transport en logistieke bedrijven, dienstverlenende bedrijven, en de productie te vinden.In andere gebieden van het bedrijfsleven u misschien posities als financieel analist, marketing manager, research analist, of human resources specialist te vinden. Meester 's graden kunnen afgestudeerden uit te rusten met de kennis om te presteren in de top-tier management posities.

Als je klaar bent om je carrière verder te brengen door het verdienen van deze meester 's degree zijn, neem dan de volgende stap. Omdat cursussen online wordt aangeboden, kunt u studeren aan een internationaal college kiest u voor. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.