Keystone logo

4 MA Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Lichamelijke Opvoeding 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijzen
  • Lichamelijke Opvoeding
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Lichamelijke Opvoeding

De Master of Arts (MA) is een postgraduaatsopleiding die bedoeld is om studenten in staat te stellen hun opleiding voort te zetten en betere kansen voor zichzelf te creëren. Na het behalen van een bachelordiploma, zal een student een graduate programma ingaan en besteden tussen een en drie jaar op extra leren. Wanneer de mastergraad is voltooid, kan de afgestudeerde een carrièrepad ingaan of meer cursussen volgen om een ​​doctoraat te behalen.

Wat is een MA in Lichamelijke Opvoeding? Dit programma leert studenten wat ze moeten weten over het bevorderen van gezonde lichamen en geesten bij studenten of klanten. Personen die het programma volgen, volgen meestal cursussen die de anatomie en fysiologie van mensen, alsmede toegepaste biologie en biomechanica leren. Studenten kunnen ook leren over ethiek in lichamelijke opvoeding, soorten spelers en de beste coachingstrategieën voor elke groepssport en beoordelingsmethoden. Dieet en voeding, lichaamsbeweging en seksuele voorlichting zijn ook gebruikelijk.

Werken aan een diploma in lichamelijke opvoeding biedt studenten veel kwalitatieve en kwantitatieve vaardigheden. Naast inzicht in gezondheid en voeding en hoe het lichaam beide gebruikt, zullen studenten waarschijnlijk ook leiderschaps- en communicatievaardigheden verwerven.

Elke onderwijsinstelling die een programma voor lichamelijke opvoeding aanbiedt, bepaalt zijn eigen prijs en elk land heeft zijn eigen wetten met betrekking tot de kosten van het onderwijs. Studenten kunnen ook overwegen hoe lang elk programma is en of ze financiële hulp kunnen aanvragen.

Een persoon die een masterdiploma in lichamelijke opvoeding behaalt, kan later leraar lichamelijke opvoeding worden. In veel gevallen zal een leraar op dit gebied ook de sportteams coachen op de school waar hij of zij werkt. Individuen kunnen teams coachen bij plaatselijke recreatiecentra of sportparken. Openbare scholen en hogescholen hebben vaak behoefte aan sportdirecteurs voor degenen die evenementen willen plannen en coaches willen begeleiden. Afgestudeerden die liever in een kleinere omgeving werken, kunnen besluiten persoonlijke trainers of sporttherapeuten te worden.

Hogescholen en universiteiten verzorgen programma's voor lichamelijke opvoeding in veel verschillende landen. Studenten die ver van de door hen gekozen scholen wonen, kunnen zelfs online lessen volgen. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.