Keystone logo

1 MA Opleidingen in Gezondheidszorg Voedingswetenschappen Levensmiddelentechnologie Levensmiddelentechnologie 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Gezondheidszorg
  • Voedingswetenschappen
  • Levensmiddelentechnologie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Gezondheidszorg Voedingswetenschappen Levensmiddelentechnologie Levensmiddelentechnologie

Een Master of Arts is voor studenten die hun studie verder willen voortzetten dan het bachelorniveau. In de meeste gevallen is het voltooien van een bachelordiploma een vereiste voor het bijwonen van graduate school.

Wat is een MA in Food Sciences? Deze interdisciplinaire studie omvat elk aspect van voedselproductie, van teelt en oogst tot bereiding en consumptie. De hoofdtaak van een master in de voedingswetenschappen is het verbeteren van de kwaliteit en beschikbaarheid van voedsel en het aangaan van de uitdagingen van het voeden van de groeiende wereldbevolking. Mogelijk moet je een scriptie schrijven of een afstudeerproject voltooien voordat je afstudeert. Als student in de voedingswetenschappen kunnen je vakken chemische technologie, microbiologie, biochemie, statistiek en marketing omvatten.

Door een masterdiploma te behalen, kunt u uw carrièremogelijkheden verbeteren. Uw unieke vaardigheden en diepgaande kennis maken u aantrekkelijk voor bedrijven die behoefte hebben aan experts in de voedingswetenschappen. Je kunt misschien je salarispotentieel verhogen als je een hogere graad behaalt.

De disciplines van de voedingswetenschappen lopen sterk uiteen en elke school heeft een uniek lesrooster en tarieven. Afhankelijk van de universiteit die je wilt volgen, kan je studie een tot drie jaar duren. Controleer de afzonderlijke scholen om de kosten van uw programma te bepalen.

Wanneer je een Masters in Food Sciences hebt, krijg je de kans om in een aantal branches te werken. U kunt een manager worden in een bedrijf dat is gespecialiseerd in productie, onderzoek, productie of veiligheid. Zowel particuliere bedrijven als overheidsinstellingen en -instellingen hebben professionals in de voedingswetenschappen in dienst. Sommige voedingswetenschappers werken als voedingsdeskundigen, statistische analisten, landbouwvernieuwers of consultants in duurzame teeltmethoden.

Het behalen van een Masters in Food Sciences kan je naar een spannende toekomst en carrière in dit ontwikkelende veld leiden. Wacht niet langer bij het vinden van de school die bij u past. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.