Keystone logo

36 MA Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Lerarenopleiding 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijzen
  • Lerarenopleiding
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (36)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Lerarenopleiding

Veel studenten besluiten postdoctorale opleidingen te volgen na het behalen van hun bachelordiploma. Iemand die postdoctoraal onderwijs volgt, begint met het behalen van een Master of Arts (MA). Daarna kunnen studenten doorgaan met doctorale studies of besluiten om het personeelsbestand te betreden. Carrièremogelijkheden zijn vaak verbeterd met een master 's diploma.

Wat is een MA in lerarenopleiding? Deze masteropleiding is bedoeld om het onderwijs te bevorderen van personen die zowel bachelorgraden als ervaring hebben met lesgeven in een klaslokaal. Bedoeld voor verdere professionele ontwikkeling, cursussen richt zich op onderwijsonderzoek en curriculum theorie en beleid. Andere cursussen variëren, afhankelijk van welke specialisatie een student kiest. Enkele voorbeelden zijn vroege kinderjaren, wetenschapsonderwijs, wiskunde en leraren in de industrie.

Opvoeders die een master in de lerarenopleiding volgen, verbeteren vaak hun kennis van onderwijstechnologie en leren nieuwe technieken om studenten te motiveren. Afgestudeerden zullen hun tijdmanagement en organisatorische vaardigheden gewoonlijk verbeteren, wat nuttig kan zijn in alle aspecten van het leven.

Het college of de universiteit die een student wil bijwonen, maar ook de locatie, bepaalt in welke mate een masteropleiding kost. Studenten kunnen ook nadenken over de duur van het programma en of ze in aanmerking komen voor beurzen of beurzen.

Mensen die afstuderen met een Master of Arts in de lerarenopleiding, geven meestal al les op basis-, voortgezet of postsecundair niveau. Met deze postdoctorale opleiding kunnen docenten promotie maken naar hogere niveaus of naar een loopbaan als academisch directeur of universiteitsprofessor. Andere opties zijn werken als schoolbegeleider, directeur of decaan. Sommige afgestudeerden kunnen zelfs educatieve coördinatoren worden voor dierentuinen, musea of ​​andere populaire plekken voor veldtrips.

Sommigen kiezen ervoor om hun lerarenopleiding persoonlijk te behalen, maar velen zoeken naar online cursussen waarmee ze kunnen blijven lesgeven terwijl ze aan hun eigen opleidingen werken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.