Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 7 Masters of Arts  (MA) in Latijns-Amerikaanse studies 2023

7 MA Opleidingen in Latijns-Amerikaanse studies 2023

Overzicht

Het volgen van een Master of Arts is een ambitieus doel voor studenten die hun studie willen voortzetten na het behalen van een bachelordiploma. Het programma heeft de neiging verder te bouwen op kennis die op het bachelorniveau is opgedaan.

Studenten vragen zich vaak af, wat is een MA in Latijns-Amerikaanse studies? Deze cursus leidt typisch leerlingen op op sociale, economische, culturele en historische componenten van landen in Midden- en Zuid-Amerika. Ze leren misschien ook over culturen van het Iberisch schiereiland. Als zodanig leren zij die het diploma volgen typisch Spaans spreken, schrijven en begrijpen. Afhankelijk van het programma kunnen studenten hun studie richten op specifieke interessegebieden, zoals zaken of diplomatie. Evenzo nemen ze meestal keuzevakken om hun kerncurriculum te verbeteren.

Degenen die afstuderen met een MA in Latijns-Amerikaanse Studies hebben over het algemeen solide kritisch denken vaardigheden in combinatie met culturele empathieën. Ze hebben ook vaak actieve leesvaardigheid en communicatieve vaardigheden die hen in vrijwel alle aspecten van hun zakelijke en persoonlijke leven ten goede komen.

De kosten van het bijwonen van een graduate programma varieert afhankelijk van vele factoren, zoals het college en de lengte van het programma. Studenten moeten proberen alle bijbehorende kosten te begrijpen bij het bepalen van welk graduate programma het beste voor hen is.

Carrières in Latijns-Amerikaanse studies zijn net zo divers als de studenten die een MA volgen. Sommigen kiezen ervoor om in de academische wereld te werken en leren toekomstige generaties over geopolitieke factoren in verband met Latijns-Amerika. Andere afgestudeerden werken in het bedrijfsleven en helpen organisaties bij het onderhandelen over internationale contracten. Weer anderen volgen een loopbaan in de overheid en werken aan handel en humanitair beleid. Culturele vaardigheden die tijdens graduate studies worden geleerd, maken typisch dat mensen met een MA in Latijns-Amerikaanse Studies een beroep doen op potentiële werkgevers. Degenen die een masterdiploma hebben behaald, hebben over het algemeen een hoger salaris dan degenen die alleen undergraduate cursussen hebben voltooid.

Het volgen van een MA in Latijns-Amerikaanse Studies kan leiden tot een bevredigende carrière. Het kan afgestudeerden ook een verhoogd cultureel bewustzijn bieden en hun vaardigheden om kritisch te denken vergroten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Latijns-Amerikaanse studies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden