Keystone logo

17 MA Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Kunstonderwijs 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijzen
  • Kunstonderwijs
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Kunstonderwijs

Een Master of Arts (MA) is een postgraduaat dat vaak een bachelorgraad volgt. Programma's duren meestal tussen één en drie jaar om te voltooien. Naderhand komen sommige afgestudeerden het personeelsbestand binnen terwijl anderen beslissen hun opleiding voort te zetten door deel te nemen aan een doctoraatsprogramma.

Wat is een MA in kunsteducatie? Studenten bestuderen verschillende onderwerpen bij het behalen van masterdiploma's in dit vakgebied. De meeste programma's leren de concepten en theorieën in kunsteducatie, inclusief nationale en internationale kwesties en facultair onderzoek. Sommige universiteiten en hogescholen bieden studenten ook cursussen met onderzoeksmethoden, studieactiviteiten en strategieën voor het plannen en beoordelen van het curriculum. Individuen zullen hun tijd besteden aan het verkennen van de verschillende methoden van kunstonderwijs, met behulp van een combinatie van artistieke materialen, beoordelingsmethoden en onderwijstechnieken.

Personen die een MA in kunsteducatie volgen, leren vaak vaardigheden om hen zowel in als buiten de beroepsbevolking te helpen, zoals leiderschap, kritisch denken en betere communicatie. Het behalen van een hogere graad leidt mogelijk ook tot betere banen.

De kosten voor het volgen van een kunsteducatieprogramma variëren afhankelijk van het land en de onderwijsinstelling die de student kiest. Sommige programma's zijn langer dan andere programma's, wat ook bijdraagt ​​tot de totale prijs.

Er zijn verschillende loopbaantrajecten beschikbaar voor afgestudeerden van kunsteducatieprogramma's. Individuen kunnen kunstleraren worden voor kinderen, tieners of zelfs volwassenen. Anderen kunnen ervoor kiezen om te werken als curriculumdirecteuren. Voor diegenen die niet willen voltijds lesgeven, zijn mogelijke opties onder meer werken als museumconservator of het runnen van een kunststudio. Sommige afgestudeerden kunnen full-time professionele kunstenaars worden en anderen kunnen besluiten om hun fulltime baan aan te vullen als part-time artiesten die commissiewerk doen.

Studenten die kunsteducatieprogramma's willen volgen, vinden ze in hogescholen en universiteiten in vele landen over de hele wereld. Sommige instellingen bieden ook opties voor e-leren. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.