Keystone logo

38 MA Opleidingen in Kunststudies Kunsten Kunstmanagement 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Kunststudies
  • Kunsten
  • Kunstmanagement
Vakgebieden
  • Kunststudies (38)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Kunststudies Kunsten Kunstmanagement

Een MA is een Master of Arts graad, een intensieve pad van de studie die studenten de gelegenheid biedt om diepgaande kennis en ervaring op te doen binnen een bepaalde discipline. Met een MA, afgestudeerden zijn vaak beter gekwalificeerd voor het hoger niveau loopbaan in hun vakgebied.

Een voorbeeld van zo'n gebied van de studie die studenten kunnen ervoor kiezen om na te streven in graduate school is kunst management. Wat is een MA in Arts Management? Na zijn afstuderen aan de universiteit en het ontdekken van een belang in de beeldende kunst, veel studenten kiezen om te schrijven in Arts Management graduate programma's omdat ze hopen om professioneel te verzamelen en kunst te behouden. De cursussen van deze programma's kan variëren van een grote deal-sommige scholen zich specifiek richten op als curator, terwijl anderen benadrukken de rol van kunst in de gemeenschap. Deze programma's aan te moedigen studenten aan fondsenwerving vaardigheden op te bouwen, en vereisen vaak studenten om deel te nemen aan de inspanningen om kunst waardering te versterken binnen de gemeenschap.

Misschien wel het meest opvallende voordeel van deze opleiding is het verheugend werk vooruitzichten beschikbaar zijn voor afgestudeerden. Voor studenten met een passie voor kunst en het behoud ervan, kunst management is een bijzonder lonende veld waarmee afgestudeerden om hun vaardigheden in gebruik genomen in het belang van het behoud van de kunst voor het nageslacht.

De verschillende MA in Arts Management programma's die beschikbaar zijn hebben verschillende kosten. Een programma 's collegegeld is mede afhankelijk van de locatie en de grootte van de school. Neem contact op met het Admissions Office van elke school direct voor meer specifieke informatie over de programma 's kosten.

Met een MA in Arts Management, kunnen afgestudeerden gaan aan de slag als curatoren of directeuren van kunstmusea, of kan een aantal andere functies met betrekking tot het beheer en onderhoud van de kunst te vullen. Arts management is een goed voorbeeld van een veld waarin een MA een groot verschil kan maken op één 's vermogen om te worden ingehuurd.Werkgevers zijn op zoek naar de verantwoordelijkheden van de kunsten beheer toevertrouwen aan personen met bewezen ervaring en kennis op dit gebied, die allemaal een MA kan aantonen.

Uiteindelijk kan een MA in Arts Management een lonende pad van studie voor afgestudeerden geïnteresseerd zijn in te breken in het veld zijn. Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over de programma's die momenteel beschikbaar zijn, zijn, kunnen onze doorzoekbare lijst van scholen helpen u op weg helpen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.