Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 3 Masters of Arts  (MA) in Keramiek 2023

3 MA Opleidingen in Keramiek 2023

Overzicht

Veel bachelordiploma-ontvangers kiezen ervoor om na hun afstuderen of kort daarna een Master of Arts te volgen als methode om hun carrièremogelijkheden te verbeteren en meer geld te verdienen. De meeste Master of Arts-programma's duren twee tot drie jaar, waarna veel afgestudeerden ervoor kiezen zich bij het personeel aan te sluiten, terwijl anderen een doctoraatsdiploma volgen.

Wat is een MA in keramiek eigenlijk? Deze op kunst gerichte opleiding is bedoeld voor diegenen die levenslange loopbaan in de beeldende kunst willen opbouwen en omvat een intensieve studie van verschillende aspecten van het specifieke kunstmedium. Studenten in keramische masteropleidingen zullen vele aspecten van keramische kunst bekijken, zoals sculptuurontwerp, aardewerk, architectuur en hoe op een effectieve en veilige manier keramische werken te tonen. Veel masterprogramma's voor keramiek vereisen ook dat deelnemers een visuele scriptie maken en voltooien voordat ze afstuderen.

Degenen die effectief een Master of Arts in Ceramics behalen, zijn over het algemeen meer inzetbaar dan degenen zonder diploma of met alleen associates of bachelors. Ze zijn over het algemeen ook in staat om meer geld te verdienen dan hun lager opgeleide leeftijdsgenoten en kunnen desgewenst keramische kunst of een soortgelijk programma op collegiaal niveau geven.

Vanwege aanzienlijke verschillen in collegegeld tarieven van het ene keramiekprogramma naar het volgende, wordt aanstaande studenten gevraagd om contact op te nemen met elke school van belang voor tijdige collegegeldinformatie.

De meeste afgestudeerden van masteropleidingen in keramiek volgen loopbanen binnen de schone kunsten, of het nu keramiek, beeldhouwers, pottenbakkers of andere ambachtslieden zijn. Anderen kiezen ervoor om keramiek of een soortgelijke kunstvorm te geven op het niveau van de basisschool, middelbare school of universiteit. Anderen vinden nog werk in kunstgalerijen, studio's of musea, terwijl sommige afgestudeerden ervoor kiezen terug te keren naar school om een ​​nog hoger academisch onderscheid na te streven.

Degenen die serieus overwegen om zich in te schrijven voor een Master of Arts in Ceramics-programma, moeten de vele educatieve mogelijkheden verkennen die wereldwijd beschikbaar zijn via onze database. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Kunststudies
  • Creatieve Kunsten
  • Keramiek
Vakgebieden
  • Kunststudies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat