Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Masters of Arts  (MA) in Jurisprudentie 2023

MA Opleidingen in Jurisprudentie 2023

Overzicht

Een Master of Arts (MA) is een postuniversitaire opleiding die doorgaans een studie van de geesteswetenschappen omvat. Het wordt meestal toegekend na een tot twee jaar cursussen.

Sommige studenten willen de wet bestuderen, maar zijn niet van plan om advocaat te worden. Wat is een MA in Jurisprudentie? Deze graad omvat meestal dezelfde fundamentele studies die zijn gemaakt door degenen die studeren om advocaat te worden, maar die na het eerste jaar flexibeler worden. In sommige gevallen kunnen studenten hun eigen studie ontwerpen op basis van hun interesses. Studenten die dit diploma volgen, zijn in staat om problemen met betrekking tot de wet te bestuderen zonder te worden onderworpen aan de strenge eisen en structuren die worden opgelegd aan degenen die van plan zijn om lid te worden van de balie.

De MA in Jurisprudentie kan studenten voorbereiden op een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden. Deze graad heeft het potentieel om iedereen te helpen wiens loopbaan zou worden verbeterd door een diepere kennis van de wet. Het zou kunnen dienen als een middel om een ​​gevestigde professional te helpen naar een gespecialiseerd gebied van zijn of haar carrière te verhuizen. Deze graad kan studenten ook de mogelijkheid bieden om de vaardigheden te verwerven om van beroep te veranderen, bijvoorbeeld om van een ander beroep naar een strafrechtelijk gebied te gaan.

De kosten voor het behalen van een Masters in Jurisprudentie variëren van programma tot programma en van land tot land. Studenten moeten programma's vergelijken die hun interesses en doelen aanpakken om mogelijke kosten te bepalen.

Afgestudeerden die de MA in de rechtswetenschappen behalen, kunnen een programma selecteren of een studierichting ontwerpen om zich aan te sluiten bij een interesse in een breed scala van industrieën. Afhankelijk van de focus van de studie, kan dit diploma afgestudeerden kwalificeren voor werk op terreinen met contracten, zoals de amusementsindustrie, of bedrijven die zich bezighouden met juridische risico's, zoals verzekeringen. Het verkrijgen van een master in jurisprudentie kan ten goede komen aan elke professional wiens werk een gedetailleerde kennis van een bepaald aspect van de wet vereist.

Als u interesse hebt in de wet en de mogelijkheid wilt onderzoeken om een ​​MA in Jurisprudentie te behalen, bekijk dan de bronnen die beschikbaar zijn op deze site. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Rechtenstudies
  • Jurisprudentie
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (0)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat