Keystone logo

3 MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Japanse studies 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalstudies
  • Japanse studies
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Japanse studies

Een masterdiploma is een voortgezette postgraduaatsopleiding die wordt toegekend aan diegenen die een geconcentreerde studie op een bepaald gebied hebben gevolgd. Een Master of Arts-diploma wordt traditioneel aangeboden aan studenten in de geesteswetenschappen of sociale wetenschappen.

Wat is een MA in Japanese Studies? Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om zich onder te dompelen in de Japanse taal en cultuur. Door de interdisciplinaire studie van onderwerpen als politieke wetenschappen, taalkunde, Japanse literatuur, Japanse geschiedenis en Japanse kunstgeschiedenis, kunnen studenten experts in het veld worden. Hoewel niet alle universiteiten vloeiende Japanse taalvaardigheden nodig hebben, doen velen dat wel, en andere raden ten minste enige kennis van de taal aan. Verschillende universiteiten laten verschillende niveaus van studentgestuurde opties toe. Op sommige scholen kan een persoon zijn of haar aandachtsgebied of specialisatie bepalen; een student zou zich bijvoorbeeld kunnen concentreren op de Japanse wetgeving. Sommige scholen bieden de mogelijkheid om in Japan in het buitenland te studeren om een ​​volledige onderdompeling in de cultuur te ervaren.

Kandidaten voor de MA in Japanese Studies leren een verscheidenheid aan vaardigheden die ze een leven lang kunnen gebruiken. Ze krijgen intercultureel bewustzijn en gevoeligheid. Vanwege de interdisciplinaire aard van de cursus, kunnen studenten er afstand van nemen met betere organisatorische en communicatieve vaardigheden.

Er zijn veel verschillende Japanse studiesprogramma's. Ze verschillen in kosten, op basis van het land en de universiteit. De MA-graad op dit gebied kan meestal worden voltooid in twee voltijd schooljaren. In sommige gevallen kan het niveau van Japanse taalvaardigheid de lengte van de cursus beïnvloeden.

Veel studenten die de master in Japanse studies voltooien, werken in internationale instellingen als zakenmensen, overheidsfunctionarissen of journalisten. Sommige afgestudeerden beginnen met lesgeven op secundair niveau. Anderen gaan door met het behalen van een doctorstitel in Japanse studies, met als doel om les te geven aan een universiteit of universiteit. Weer anderen werken aan hun doctoraten op aanverwante gebieden, zoals internationale betrekkingen. De cross-culturele kennis die is opgedaan in het MA-programma helpt afgestudeerden werk vinden in diplomatie, en vertaalvaardigheden kunnen ook helpen.

Japanse studieprogramma's zijn overal ter wereld te vinden, sommige bij lokale universiteiten en anderen op wereldwijde locaties. Online programma's bieden ook dit studieprogramma. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.