Keystone logo

34 MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Internationale Veiligheid 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Politicologie
  • Internationale Veiligheid
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (34)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Internationale Veiligheid

Wie geïnteresseerd is in het bestuderen van de overheid en de openbare orde kan ervoor kiezen om te verkennen het krijgen van een Master of Arts in International Security. Deze graad bereidt studenten om te analyseren en te begrijpen actuele gebeurtenissen en veiligheidsvraagstukken.

Wat is een MA in International Security? Dit programma leert studenten over de nationale en mondiale veiligheid beleid, maatregelen, en de uitdagingen in de moderne wereld. De meeste cursussen zullen militaire, milieu-, sociale en demografische factoren aan te pakken. Veel programma's bieden of zelfs vereisen onderzoek of stages. Studenten zullen leren over de geschiedenis van de internationale veiligheid en hoe het is veranderd in de afgelopen eeuw. Een diploma in de internationale veiligheid zorgt voor een carrière in intelligentie, buitenlands beleid, buitenlandse dienst, en andere gebieden die verband houden met internationale zaken.

Studenten krijgen een Master in International Security aan een groter vermogen om de complexe veiligheidsvraagstukken van de eenentwintigste eeuw aan te pakken hebben. Met een interdisciplinaire begrip van de actualiteit, de afgestudeerden van deze programma's zijn klaar om een aantal van de grootste problemen van de internationale gemeenschap wordt geconfronteerd op te lossen. Studenten vullen het programma met de vaardigheden en kennis die hen interessante perspectieven voor een verscheidenheid van intercontinentale carrière.

De kosten van de internationale veiligheid programma's varieert tussen instellingen. Rechtstreeks contact opneemt met een school kan meer gedetailleerde financiële informatie te verstrekken. De meeste programma's duren ongeveer twee jaar in beslag, maar ze kunnen variëren van een tot drie jaar.

Personen die een MA in International Security te verkrijgen over het algemeen hun loopbaan in internationale zaken, die een breed spectrum aan mogelijkheden te dekken.Zo kan een afgestudeerde werk te vinden als diplomaat, beleidsmaker, analist, geleerde, of militaire ambtenaar. Afgestudeerden kunnen gaan om humanitaire of de overheid posities ook.

&nbsp

Vele gerenommeerde universiteiten bieden online programma's voor diegenen die een master's degree in de internationale veiligheid. Deze online mogelijkheden zijn uitstekend geschikt voor mensen die het werk kan zijn of op reis, terwijl ze het volgen van cursussen. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.