Keystone logo

5 MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Internationale betrekkingen Internationale Samenwerking 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Internationale betrekkingen
  • Internationale Samenwerking
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Internationale betrekkingen Internationale Samenwerking

Een meester 's degree biedt een meer geavanceerde onderwijs in een bepaald vakgebied. MA graden worden meestal gegeven in de geesteswetenschappen, de vrije kunsten en sociale wetenschappen. Ze kunnen een terminal mate die 1-2 jaar in beslag neemt of gebruikt als een stap naar een PhD zijn.

Wat is een MA in Internationale Samenwerking? Een meester 's degree in internationale samenwerking biedt studenten de opleiding en vaardigheden om oplossingen te ontwerpen om veel van de grote uitdagingen voor de ontwikkeling van bedrijven in de steeds toenemende globalisering van de wereld. Het zal betrekking hebben op de problemen in verband met de politieke, economische en sociale ontwikkelingen in onontwikkelde landen die moeilijke relaties tussen de landen kunnen veroorzaken. Het helpt ook de studenten leren om effectieve oplossingen die werken met zowel de overheid en niet-overheid agenten, met name om eventuele lacunes die een succesvolle werkrelatie kunnen hinderen sluiten creëren.

Een geavanceerde graad in internationale samenwerking zullen de vaardigheden die nodig zijn om niet alleen theorieën te creëren ontwikkelen, maar ook om te zetten naar een succesvolle praktijk. Daarnaast biedt het veel essentiële levensvaardigheden die in een verscheidenheid van situaties, waaronder het oplossen van problemen, kritisch denken, het oplossen van conflicten, en de communicatie kan worden toegepast.

De prijs van een meester 's graad kan drastisch veranderen van instelling tot instelling. Geïnteresseerde studenten moeten rechtstreeks contact opnemen met potentiële programma's om uit te vinden de kosten.

Afgestudeerden met een geavanceerde graad in internationale samenwerking zal de nodige vaardigheden voor het werken in de overheid of niet-overheidsinstanties die werken in internationale ontwikkeling. Voorkomende banen onder meer werken in vreemde affaire kantoren, werkzaam als adviseur voor een organisatie die werkzaam zijn in de internationale ontwikkeling of verlichting, en het werken met een agentschap van de Verenigde Naties.Met een geavanceerde graad, kunnen afgestudeerden meestal een leidinggevende functie binnen deze organisaties te beveiligen.

Er zijn vele universiteiten die een MA in de internationale samenwerking in de hele wereld. Om de één het meest geschikt voor uw belangen, carrière, en unieke situatie te vinden, kunt u zoeken in onze uitgebreide database. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.