Keystone logo

10 MA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Journalistiek Internationale Journalistiek 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Journalistiek
  • Internationale Journalistiek
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Journalistiek Internationale Journalistiek

Een Master of Arts, ook wel een MA, is de naam gegeven aan een diploma algemeen toegekend na een bachelor's degree is verkregen in een verwant gebied. Een MA is een algemeen uitgereikt diploma voor studies in het Engels, geesteswetenschappen, geschiedenis, taal en kunst. Vaak, na 1-3 jaar van cursussen en / of onderzoek, een academisch werkstuk of scriptie geschreven is of een examen genomen als een laatste eis om de mate te bereiken.

Wat is een MA in International Journalism? De wereld van de journalistiek verandert snel in deze dag en leeftijd. Met technologische, culturele en politieke veranderingen in deze wereld, is het gebied van de journalistiek snel evoluerende. Een diploma in de internationale journalistiek zullen de studenten te voorzien van een context voor de gebeurtenissen in de wereld terwijl ze hun eigen journalistieke stem te ontwikkelen.

Als journalistiek is een carrière die gebeurtenissen in de wereld verbindt met de samenleving, een graad in de internationale journalistiek biedt een rijke onderwijs voor contextualiseren van de wereld waarin we leven.Ongeacht of studenten kiezen voor de journalistiek na te streven of te verplaatsen naar andere carrière, een journalistiek diploma is een geweldige plaats om te beginnen.

Afhankelijk van de lengte van het programma en welke school men kiest bij te wonen, kan de student een bereik van de kosten voor een MA in International Journalism te vinden. Studenten moeten zorgvuldig onderzoek van de instellingen en de daaraan verbonden kosten.

Een MA in Internationale Journalistiek bereidt studenten voor veel in-demand carrière. Afgestudeerden zijn bereid om te werken in de journalistiek banen zoals redacteuren, verslaggevers, schrijvers of consultants. Overheidsinstellingen huren vaak degenen met journalistiek graden. Daarnaast krijgen de studenten kiezen vaak voor om over te gaan naar een PhD-programma of andere universitaire graad.

Online graden in de internationale journalistiek bieden het voordeel van het geven van studenten flexibele werktijden en de vrijheid om cursussen te doen vanaf elke locatie. Voor veel studenten is dit de beste manier om een ​​graad te streven.Aan de slag met een cursus, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.