Keystone logo

17 MA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie Internationale Communicatie 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Communicatie
  • Internationale Communicatie
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie Internationale Communicatie

Geworteld in het gebied geesteswetenschappen is een post-graduaat genaamd Master of Arts (MA) diploma. Leerlingen zich concentreren op de beeldende kunst, filosofie en sociale wetenschappen bij het ​​nastreven van een dergelijke mate. Met hun uitgebreide kennis, zijn ze in staat om hun doelen te bereiken als ze betrekking hebben op hun huidige of toekomstige loopbaan.

Wat is een MA in International Communication? Deze graad werkt in de richting van een goed begrip van de steeds breder wordende multi-culturele landschap van de wereldwijde interactie in de politiek, marketing, en de internationale betrekkingen. Als Europese, Aziatische, Noord-en Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse economieën uit te breiden hun relaties met elkaar, er is behoefte aan een diepgaande analyse en effectieve strategieën voor het bevorderen van de communicatie tussen culturen. Een MA stimuleert kritisch denken over de hedendaagse culturele praktijk, en vaardigheden in het creëren en onderhouden van culturele projecten.Het programma zal bevatten vaak een combinatie van theorie en praktisch werk.

Een MA in International Communication rust de student met een functionele kennis van een verscheidenheid aan veranderende elementen in mondiale en regionale media. In de omgeving van vandaag, is het belangrijk om onderscheid te maken hoe de verschillende culturen in dienst krachten, zoals sociale media en censuur. Er zijn communicatie gevolgen voor de handel, politiek, gezondheid, en public relations. Een MA kan een stap in de richting van team leiderschap in het bedrijfsleven, of in de richting van verder onderzoek en een doctoraat te zijn.

De kosten van een master's degree kan variëren van instelling tot instelling en van land tot land. Te weten te komen over de registratierechten van een specifiek programma's en collegegeld eisen, is het het beste rechtstreeks contact opnemen met de school.

Een master in International Communication opent carrièremogelijkheden in diverse media. De mate bereidt een voor een positie in de persdiensten, omroep, informatie-diensten, reclame, kunst administratie, public relations, en onderzoek. Onderwijs en openbare orde zijn ook gebieden die profiteren van een achtergrond in de internationale communicatie. Groeiende markten kunnen meer mogelijkheden voor diegenen afgestudeerden te bieden met een sterk gevoel van de fijne kneepjes van de wereldwijde diversiteit.

Als u geïnteresseerd bent in dit gebied van voortgezet onderwijs zijn, is er geen reden om te wachten. Er zijn veel instellingen die je kunt kijken naar, om uit te vinden welke het beste is voor uw situatie zal werken. Ontdek onze uitgebreide basis voor een verscheidenheid aan internationale programma's. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor en de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.