Keystone logo

37 MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Internationale betrekkingen Internationale Betrekkingen 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Internationale betrekkingen
  • Internationale Betrekkingen
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (37)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Internationale betrekkingen Internationale Betrekkingen

Een Masters of Arts (MA) diploma is een van de meest populaire opties voor wie op zoek graduate onderwijs. Traditioneel, een MA richt zich op de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, of beeldende kunst, maar er zijn veel verschillende mogelijkheden. Een goed programma is een MA in International Affairs.

Wat is een MA in International Affairs? Het is een graad die zich richt op hoe landen met elkaar omgaan in een geglobaliseerde wereld. Vaak zal een studie onder meer de internationale betrekkingen, diplomatie, buitenlands beleid, internationaal recht, of economie. Soms is deze mate kan ook de student nodig om een vreemde taal te leren om ervoor te zorgen dat ze zo goed uitgerust als mogelijk om de complexe politieke uitdagingen van een veranderende wereld te behandelen.

Er zijn een aantal voordelen aan het nemen van een MA in International Affairs. Dit geldt vooral in een internationale en steeds concurrerender arbeidsmarkt.Met zoveel kandidaten die solliciteren, een internationale zaken MA graad is waarschijnlijk te maken een werkzoekende opvallen. Daarnaast zal de mate ervoor zorgen dat een student is goed uitgerust te hanteren welke baan ze zouden kunnen krijgen door het verlenen van hem of haar de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te slagen.

De prijs van een MA graad kan variëren. De kosten zijn afhankelijk van de individuele programma's, individuele studenten, diverse scholen, en de landen waar de scholen zijn gevestigd. Het is belangrijk dat studenten onderzoek naar de kosten en voordelen van elke school die ze beschouwen, zodat ze kunnen zorgen voor de school is een goede pasvorm voor hen.

Een MA in International Affairs opent allerlei deuren carrière. Afgestudeerden kunnen werken voor een overheid of buitenlandse dienst, betrokken te raken in de diplomatie en internationale beleid. Andere mogelijke functies zijn onder meer een analist of manager, die werkzaam zijn in de publieke sfeer, of het werken voor verschillende internationale bedrijven.

&nbsp

Er zijn veel verschillende MA's in verschillende formaten. Als u wilt beginnen met het zoeken naar de juiste school vandaag, ga naar onze programma lijst voor een MA in International Affairs. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.