Keystone logo

18 MA Opleidingen in Managementstudies International Management 2024

Filters

Filters

 • MA
 • Managementstudies
 • International Management
Vakgebieden
 • Managementstudies (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MA Opleidingen in Managementstudies International Management

  Veel studenten die willen toevoegen aan hun opleiding en krijgen vaardigheden die nodig zijn op de werkvloer krijgen een Master of Arts (MA) diploma. Er zijn verschillende thema's beschikbaar die je kunt specialiseren in als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van deze geavanceerde graad zijn. De meeste programma's duren ongeveer een tot twee jaar.

  Wat is een MA in International Management? Dit is een geavanceerde opleiding die leidt studenten op om te werken in de uitdagende wereld van het internationale bedrijfsleven. U leert de diverse rollen die een rol spelen wanneer u zaken doet op internationaal niveau. Je leert ook theorieën van zaken om u te helpen beter te worden in uw vakgebied. De meeste programma's bieden praktische ervaring om u voor te bereiden op de echte wereld na je afstuderen. Daarnaast leert u over marketing, business strategie, het beheer in andere culturen, het beheer van onderzoek, en nog veel meer.

  Als je studie International Marketing, ontvangt u vele voordelen. Je krijgt de vaardigheden die nodig zijn om te slagen op hoge posities in bedrijven over de hele wereld. Daarnaast moet u de kennis om bedrijven te helpen wereldwijd uit te breiden. Met uw vaardigheden, zul je een aanwinst voor veel mensen.

  De kosten van het verkrijgen van een Master of Arts graad varieert afhankelijk van waar je studeert. Want er zijn scholen over de hele wereld, is het het beste om het collegegeld kosten met de werkelijke school waar je geïnteresseerd bent in het bijwonen van zijn vast te stellen.

  Na je afstuderen met uw MA, zul je gekwalificeerd om te werken voor internationale bedrijven. Veel mensen werken in de upper-level management banen, en andere taken met het uitbreiden van bedrijven na te streven. Ze worden vice-president van de internationale betrekkingen en het beheer van het groeiproces van het bedrijf.

  &nbsp

  Als u wilt uw zakelijke vaardigheden gespecialiseerd in de internationale sector, dan is dit geavanceerde opleiding is misschien een goede optie voor je. Er zijn meer details over elk specifiek programma online. Zoeken naar uw programma onder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.